JBL Live Free 2 TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero JBL Live Free 2 TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Front JBL Live Free 2 TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Back
JBL Live Free 2 TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero
  • JBL Live Free 2 TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free 2 TWS - Rose - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free 2 TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free 2 TWS - Silver - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image

JBL Live Free 2 TWS

Geniet de hele dag, tijdens werk en ontspanning, met stijlvolle oordopjes. Met de JBL Live Free 2-oordopjes heb je tot 35 uur waanzinnig JBL Signature Sound (met 7 uur in de oordopjes + 28 uur in de opbergcase), snel opladen en Qi-compatible draadloos opladen voor als je batterijen een boost nodig hebben. True Adaptive Noise Cancelling houdt al het omgevingsgeluid tegen, zodat je kunt opgaan in waar je naar luistert. En met Smart Ambient kun je de omgeving juist horen zonder je oordopjes uit te hoeven doen. De ovale steel en het slanke pilvormige ontwerp zorgt ervoor dat de oordopjes prettig zitten, zelfs in kleinere oren, zodat je kunt genieten van betere audiokwaliteit en isolatie tegen ruis. Heb je iets te zeggen? Voer perfecte gesprekken zonder ruis dankzij de zes beamvormige mics of stel je favoriete stemassistent in voor eenvoudige handsfree bediening, wat je ook aan het doen bent.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Materiaal oordopje Silicon
Maat van driver (mm) 11

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 102
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms) 32

Afmetingsspecificaties

Oortje 4,9 g per stuk (9,8 g in totaal)
Oplaadcase 43,7 g

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth < 9 dBm EIRP
Bluetooth-versie 5.2
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Live Free 2-oordopjes
  • 1 x 3 formaten oortjes
  • 1 x type-C USB-oplaadkabel
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
  • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S/i)
JBL Live Free 2 TWS - What's in the Box

Meer support

• Kan mijn hoofdtelefoon tegelijkertijd op twee mobiele apparaten worden aangesloten?

Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.