JBL Jr310

On-ear koptelefoon voor kinderen

Aan de slag met uw JBL Jr310

105
32
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
80dB SPL @ 1kHz/1mW
32
2.5
2.5
1.2
1.2
0.6
6.5
6.5
3
3
1.6
Ja
Audio cable
Ja
Platte kabel die niet in de knoop raakt
Ja

Legendarisch geluid voor de kleine oren.

De veilige en lichte JBL Jr310 koptelefoon is speciaal ontworpen voor kinderen. Met het legendarische JBL-geluid geeft het zelfs de allerjongste muziekfans plezier. Het gehoor wordt beschermd, omdat het volume nooit verder zal gaan dan 85 dB. De koptelefoon is uitgerust met een kabel die niet in de war raakt, inclusief microfoon en afstandsbediening. Kinderen luisteren op comfortabele wijze met de speciaal ontwikkelde, zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een zachte pasvorm. En elke koptelefoon is anders, omdat de JBL Jr310 kan worden aangepast met de beschikbare, herbruikbare stickers voor nog meer plezier!

Het gehoor wordt beschermd, omdat het volume nooit verder zal gaan dan 85 dB. Dit maakt de koptelefoon geschikt voor de allerjongste muziekfans
Speciaal ontwikkelde oorkussens en hoofdband in coole kleuren.
Help je kinderen te communiceren met de ingebouwde microfoon. Ze kunnen gemakkelijk chatten met vrienden en familie tijdens hun vrije tijd, of met docenten als ze druk aan het leren zijn.
Zacht gevoerde hoofdband en oorkussens zorgen voor een vederlichte pasvorm op kleine hoofdjes.
Compact, opvouwbaar design en platte kabel aan één kant met microfoon en afstandsbediening maken muziek uiterst draagbaar.
Kinderen kunnen de koptelefoon geheel naar eigen smaak verfraaien met de stickerset in de doos.