JBL Endurance Peak 3

Stof- en waterbestendige volledig draadloze actieve oordopjes

Aan de slag met uw JBL Endurance Peak 3

Aan de slag met uw JBL Endurance Peak 3

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
10
Number of Microphones
4
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@1 kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
16
Gewicht van oplaadcase (g)
76
Charging Case Weight (oz)
2.7
Gewicht van oordopje (g)
25
Earpiece Weight (oz)
0.9
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie
2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 14 dBm
Bluetooth-versie
5.2
Batterijduur van de oplaadcase (maximale uren)
40
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale afspeeltijd (uren)
50
Spreektijd (uren)
5.5
Comfort Stay Secure Fit
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Slimme oplaadhoes
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
JBL Pure Bass-geluid
Ja
PowerHook™
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Touch controls
Ja
TwistLock®-technologie
Ja
Waterbestendig
Ja
Draadloos
Ja
IPX-klassifisering
IP68

Doet nooit pijn, valt nooit uit

Je hebt een actieve levensstijl - je hebt draadloze oordopjes nodig die je bij kunnen houden. De Endurance Peak 3 is de perfecte trainingspartner. Met tot wel 50 uur afspeeltijd en een rijke JBL Pure Bass Sound luister je naar muziek die je in je hele lichaam zult voelen. Het duurzame IP68 stof- en waterbestendige ontwerp is bestand tegen de stoffigste bergpaden en de meest zweeterige sportschoolsessie. Een buigzame TwistLock™ oorhaakversterker zorgt voor een veilige, comfortabele pasvorm, ongeacht hoe je je beweegt. En omdat je kunt bellen terwijl je je bewust bent van wat er om je heen gebeurt, blijf je altijd verbonden met de wereld om je heen, waar je ook traint.

Haal alles uit je favoriete workout-afspeellijst met een rijke bas van een 10 mm dynamische driver die krachtig geluid levert wanneer je het het meest nodig hebt.
Of je nu je uitgangsvermogen meet in mijl, pond of minuten, de JBL Endurance Peak 3 houdt je altijd bij, met tot 10 uur batterijvermogen in de oordopjes en 40 in de case. En als je een boost nodig hebt, kun je in slechts 10 minuten snel opladen tot een uur afspeeltijd.
Een IP68-classificatie betekent dat de JBL Endurance Peak 3-oordopjes klaar zijn voor je meest actieve avonturen, of het nu regent of de zon schijnt. En ze kunnen tot 30 minuten tot 1,5 meter onder water, in zowel zout als zoet water. Zo kun je surfen met je oordopjes of ze na een training spoelen, zonder een beat te missen.
Of je nu gaat hardlopen of in de sportschool bent, TalkThru maakt het gemakkelijk om overal te bellen. En met Ambient Aware blijf je alert op je omgeving zonder je oordopjes uit te hoeven doen.
Zelfs op een winderig fietspad wordt je stem gehoord dankzij dubbele beamforming-microfoons in elk oor, die zorgen voor duidelijke communicatie. En met VoiceAware bepaal je zelf hoeveel er van je eigen stem te horen is, door de hoeveelheid mic-input naar je oordopjes te regelen.
De JBL Endurance Peak 3 past zich gemakkelijk aan met een buigbare TwistLock™ oorhaakversterker. Dit zorgt ervoor dat je oordopjes niet uitvallen, zelfs niet tijdens je meest actieve momenten. En wanneer je ze uitdoet, worden de oordopjes automatisch uitgeschakeld, zelfs als je ze niet terugplaatst in de oplaadcase.
Train op jouw manier. Personaliseer de instellingen van je oordopjes met de speciale JBL-app.

Meer support

1 resultaten
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.