JBL Endurance Peak II - Black - Waterproof true wireless sport earbuds - Hero JBL Endurance Peak II - Black - Waterproof true wireless sport earbuds - Front JBL Endurance Peak II - Black - Waterproof true wireless sport earbuds - Detailshot 1
JBL Endurance Peak II - Black - Waterproof true wireless sport earbuds - Hero
  • JBL Endurance Peak II - Black - Waterproof true wireless sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Endurance Peak II - Blue - Waterproof true wireless sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Endurance Peak II - White - Waterproof true wireless sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Endurance Peak II - Coral - Waterproof true wireless sport earbuds - Swatch Image

JBL Endurance Peak II

Een serieuze workout verdient serieuze uitrusting. De JBL Endurance Peak II volledig draadloze oordopjes leveren JBL Pure Bass-geluid dat je workout voorziet van comfort en connectiviteit, zodat je kunt blijven gaan. Ervaar extra motivatie met een gecombineerde batterijduur van 30 uur, vanaf het moment dat je ze draagt, dankzij de Powerhook™. Intuïtieve aanraakbediening stelt je in staat handsfree te bellen en toegang te krijgen tot je stemassistent, terwijl de dubbele aansluiting zorgt dat je altijd de controle hebt, omdat de oordoppen onafhankelijk van elkaar werken. Dankzij de ergonomische pasvorm en het zweetbestendige/waterbestendige ontwerp kun je langer en harder sporten, hoe zwaar je workout ook is.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Materiaal oordopje Silicon
Maat van driver (mm) 10

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 95
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms) 16
Aantal drivers per oor 1

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 2.7
Earpiece Weight (oz) 0.9
Gewicht van oplaadcase (g) 77
Gewicht van oordopje (g) 26

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3 AVRCP 1.5 HFP 1.7
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0 - 13dbm
Bluetooth-versie 5.0
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• ENDURANCE PEAK II
  • 3 formaten oordopjes
  • 1 x enhancer
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x oplaadhoes
  • 1 x garantie/waarschuwing
  • 1 x veiligheidsinformatieblad/snelstartgids
JBL Endurance Peak II - What's in the Box

Meer support

• Informatie over Multipoint-connectiviteit

Deze hoofdtelefoons ondersteunen geen Multipoint-connectiviteit, wat betekent dat ze slechts met één Bluetooth-apparaat tegelijk kunnen worden verbonden.
  • Ondersteuning My JBL Headphone-app

Deze koptelefoon wordt niet ondersteund door de My JBL Headphone-app.

• Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • Hoe u laadproblemen kunt voorkomen, True Wireless-oortjes

Het is niet ongewoon dat er oplaadproblemen optreden met True Wireless-oortjes van het type dat wordt opgeladen wanneer ze in een oplaadcase worden gestopt.
    Soms stopt het opladen, soms begint het opladen helemaal niet, of misschien wordt een van de oordoppen plotseling ingeschakeld en begint het koppelingsproces.

Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil op de laadcontacten.
    Deze contacten zijn kwetsbaar, omdat ze gemakkelijk verontreinigd kunnen raken door zweet, huidvet of oorsmeer.
    Ze zijn meestal verguld, maar vergulden voorkomt geen oppervlaktevuil, alleen corrosie.

Dus als u oplaadproblemen hebt, is de eerste stap altijd om alle contactpunten schoon te maken, zowel op elke oorschelp als in de oplaadhoes.
    Het is niet altijd gemakkelijk om in de kleine gaatjes te komen, maar hiervoor kunt u een wattenstaafje of make-upstaafje gebruiken.
    needed-tools
    Een kleine kwast of een andere kwast kan ook prima van dienst zijn. Bevochtig de punt met een beetje ontsmettingsalcohol, draai het vervolgens en schrob licht op elk contactoppervlak.

cleaning-charging-case
    Herhaal dit totdat de contactpunten zichtbaar schoon zijn en het opladen naar behoren werkt.
  • Koptelefoons en communicatie-apps van derden (Skype, Zoom, WhatsApp, enz.)

Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.