JBL Tour Pro+ TWS - Black - True wireless noise-cancelling earbuds - Hero JBL Tour Pro+ TWS - Black - True wireless noise-cancelling earbuds - Front JBL Tour Pro+ TWS - Black - True wireless noise-cancelling earbuds - Back
JBL Tour Pro+ TWS - Black - True wireless noise-cancelling earbuds - Hero

JBL Tour Pro+ TWS

Haal het beste uit jouw dag met de JBL Tour Pro+ TWS, uitgerust met JBL Pro Sound. Deze oordopjes kunnen tot wel 32 uur afspelen, dankzij draadloos oplaadbare batterijen en een compatibele app voor ultieme aanpassing. Met behulp van een compatible app, kun je de oordopjes naar jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Met Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient-technologie bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je wilt horen. Ervaar zelf hoe de slimme functies helpen om je productiviteit te verhogen, terwijl je geniet van de comfortabele pasvorm. De 3-microfoontechnologie zorgt voor heldere telefoongesprekken, zelfs in lawaaierige of winderige omstandigheden. Je bent klaar om aan de slag te gaan of te ontspannen, waar je ook bent.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Materiaal oordopje Silicon
Maat van driver (mm) 6.8

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 100
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 10Hz - 20kHz
Impedantie (ohms) 16
Aantal drivers per oor 1

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 2
Earpiece Weight (oz) 0.5
Gewicht van oplaadcase (g) 56.8
Gewicht van oordopje (g) 15

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3 AVRCP V1.6 HFP V1.7
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0 - 12dbm
Bluetooth-versie 5.0
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Tour Pro+ TWS-oordopjes
  • 1 x type-C USB-oplaadkabel
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x 5 maten oortjes
  • 1 x 2 maten stabilisatoren
  • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
  • 1 x product QSG/ 1x Google Assistent installatiehandleiding/ 1x Amazon Alexa installatiehandleiding/ Veiligheidsblad (S / i)
JBL Tour Pro+ TWS - What's in the Box

Meer support

• Informatie over Multipoint-connectiviteit

Deze hoofdtelefoons ondersteunen geen Multipoint-connectiviteit, wat betekent dat ze slechts met één Bluetooth-apparaat tegelijk kunnen worden verbonden.
  • Plaatsing van de microfoon

Hieronder ziet u de plaatsing van de microfoons op sommige van onze hoofdtelefoonmodellen:

Live Pro+ TWS
    JBL_Live Pro  TWS_Product Image_ XRay with call-out.jpg

Tour Pro+ TWS
    JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout.png JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout_2.png

Tour One
    JBL_Tour One Enhanced Media_4-mic.png
  • De functies SilentNow en Mijn alarm

Het JBL TOUR-assortiment helpt je een ideale setting te creëren, zodat jij je volledig kunt concentreren op waar je mee bezig bent.
    Met de JBL Tour One en Tour Pro+ TWS kun je stille momenten creëren met SilentNow. De ruisonderdrukking wordt geactiveerd zonder Bluetooth, door gewoon op een speciale knop op de koptelefoon te drukken (of door op de oordop te tikken) of door het te bedienen via de My JBL Headphones-app. Het helpt ook om je batterijduur te besparen.
    Of krijg hulp bij het ontwaken met Mijn alarm, waarmee je slaap- en wektijden kunt instellen die worden geregeld via de My JBL Headphones-app. Je kunt een slaap- en wektimer instellen om het volume van de koptelefoon geleidelijk aan te verlagen voor de slaap, gedurende een bepaalde tijd over te schakelen naar de SilentNow-modus en je vervolgens op een bepaald tijdstip te wekken.

Sleep now.png Sleep now 2.png Sleep now #3.png
  • De SilentNow-functie handmatig activeren

JBL TOUR ONE
    Schakel de Tour One eerst uit en houd de ambient aware-knop op de linker oorkap 2 seconden ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je de knop op de oorkap omhoog schuift om in te schakelen, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW #1.png

JBL TOUR PRO+ TWS
    Houd het rechter- en linkeroordopje op de Tour Pro+ TWS 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je het rechter- en linkeroordopje 5 seconden ingedrukt houdt, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW.png
  • My JBL Headphones App - Beschikbare DJ-handtekeningen

Sommige DJ EQ-curven zijn verwijderd uit de My JBL Headphones-app, zie de release-opmerkingen voor de nieuwste app-versie hieronder:

WAT IS ER NIEUW?
    - Ondersteuning toevoegen voor TOUR PRO+ TWS en TOUR ONE Global-versie
    - Verlopen DJ-karakteristieken verwijderen

https://play.google.com/store/apps/details?id=jbl.stc.com&hl=en&gl=US
  • De ruisonderdrukking die we gebruiken in onze JBL TOUR-serie

True Adaptive NC, beschikbaar op de de Tour One, maakt realtime bewaking van de buitenomgeving en persoonlijke kenmerken zoals beweging, haar, bril en automatische aanpassingen van de NC-prestaties en EQ mogelijk.

Als je niet de voorkeur geeft aan de automatische wijziging van de annuleringsprestaties, kunt u een nauwkeurig aangepast annuleringsniveau krijgen door in de app “Modus voor elke dag” te kiezen.

Regelbare ruisonderdrukking, beschikbaar op de Tour Pro+ TWS, luistert naar omgevingsgeluiden met behulp van externe en interne microfoons en creëert vervolgens de omgekeerde fase terug naar de luisteraar, waardoor het ‘ruisonderdrukkingseffect’ wordt gecreëerd.
    De koptelefoon stelt de luisteraar ook in staat om de ruisonderdrukking aan te passen via functies zoals Ambient Aware en TalkThru.
  • Ondersteuning My JBL Headphone-app

Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • Koppelingsproblemen met een smartphone of tablet

1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.

Categorie:

Connectivity
  • Informatie over zweetbestendigheid (IPX4)

Dit apparaat is IPX4-gecertificeerd, wat betekent dat het zweetbestendig is (geschikt voor training) en waterspatten vanuit elke richting kan weerstaan. Het apparaat is echter niet waterdicht en mag nooit in water worden ondergedompeld.

• Hoe reset je volledige draadloze stereo-oordopjes naar de fabrieksinstellingen?

Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • Uw TWS-oordopjes uitschakelen

1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).

• De functie Smart audio- en videomodus

Door de Bluetooth-instellingen via de app te optimaliseren, kun je geoptimaliseerde audio krijgen in verschillende scenario's, zoals luisteren naar muziek of video's bekijken.
    Kies tussen 'Normaal' om de verbinding te optimaliseren en te stabiliseren, zelfs in de drukste gebieden, 'Muziekmodus' om te genieten van de beste geluidskwaliteit voor muziek en 'Videomodus' om de beste lipsynchronisatie te krijgen tijdens het kijken of gamen.

Smart audio mode - JBL app.jpg