E25BT

Draadloze in-ear hoofdtelefoon met kenmerkend JBL-geluid en een batterij met een gebruiksduur van 8 uur.

Aan de slag met uw E25BT

Aan de slag met uw E25BT

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Materiaal oordopje
Silicon
Maat van driver (mm)
8.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102dB
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
16.0
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
55.5
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
1.8
Gewicht (g)
16.5
Gewicht (oz)
0.58
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.1, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-4 dbm
Bluetooth-versie
4.1
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
8.0
Maximale afspeeltijd (uren)
8.0
Spreektijd (uren)
8.0
3-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
Opberghoesje
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Kenmerkend JBL-geluid
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Nee
Draadloos
Ja

Geniet eindeloos van muziek met geweldige draadloze geluidskwaliteit

De JBL E25BT in-ear draadloze hoofdtelefoon levert kenmerkend JBL-geluid met een batterij voor 8 uur gebruiksduur. Met een handige hals clip voorzien van een klem voor langduring en comfortable gebruik kunt u ook naadloos schakelen van muziek op uw draagbare apparaat naar een gesprek op uw telefoon, zodat u nooit een oproep mist. Met bovendien een handige remote met drie toetsen en een microfoon die in verschillende kleuren beschikbaar is. U kunt al gauw niet meer zonder.

Kenmerkend JBL-geluid in een compact, stijlvol design.
Geniet van 8 uur ononderbroken draadloze audio.
Schakel probleemloos van muziek op uw draagbare apparaat naar een gesprek op uw telefoon, zodat u nooit een oproep mist.
Compatibel met de meeste smartphones, zodat je je muziek makkelijk kunt bedienen en hands-free kunt bellen.
Kies de perfecte pasvorm met het oordopje dat past bij jouw oor.
Bescherm u hoofdtelefoon terwijl u onderweg bent.
Gebruik de hals clip met klem voor optimaal comfort en om de hoofdtelefoon op zijn plaats te houden.

Meer support

5 resultaten
  • Zorg dat het apparaat waarmee u wilt koppelen ingeschakeld is en in de pairingmodus staat. Houd de middelste knop op de ingebouwde microfoon 3-5 seconden ingedrukt. (Wij adviseren dat u een oordopje in uw oor stopt om de gesproken mededelingen te horen). U hoort dan “powering on... pairing” terwijl het zoekt naar uw apparaat. De E25BT hoofdtelefoon verschijnt op uw zichtbare apparaten en moet binnen 2-3 seconden verbinden. Als u een ander apparaat wilt koppelen, zorg dan dat de bluetooth van het apparaat dat het laatst gekoppeld was, uitgeschakeld is. Zorg dat de hoofdtelefoon uitgeschakeld is en houd de middelste knop 3-5 seconden ingedrukt of tot u de melding hoort “looking for device”. U zou binnen 2-3 seconden moeten kunnen koppelen met een ander apparaat.
  • Helaas kunnen de bediening of geluidskwaliteit beschadigd raken, wanneer deze oortelefoon wordt blootgesteld aan veel zweet of water.
  • Nee, het is niet mogelijk het blauwe ledlampje op onze draadloze hoofdtelefoon uit te schakelen, tenzij u de hoofdtelefoon zelf uitschakelt.
  • Helaas kunt u de hoofdtelefoon niet gebruiken terwijl deze wordt opgeladen.
  • Ja, de E25BT heeft een drieknopsmicrofoon waardoor u kunt pauzeren/afspelen, nummers kunt overslaan en telefoontjes kunt beantwoorden en ophangen.