Club 64CSQ

6-1/2" (160 mm) 2-weg component-luidsprekersysteem, ontwikkeld voor ultiem geluidskwaliteit.

Aan de slag met uw Club 64CSQ

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Belastbaarheid
95W RMS, 285W piek
Gevoeligheid (@ 2,83V)
92dB
Frequentiebereik
48Hz – 21kHz
Nominale impedantie
3,0 ohms

Club coaxiaal- en component-luidsprekers maken JBL nu beschikbaar voor meer verschillende soorten voertuigen. Hun compacte ontwerp betekent dat ze in meer voertuigen passen dan veel van onze concurrenten, en hun hoge gevoeligheid levert uitstekende prestaties, zelfs met fabriekssystemen met bescheiden vermogen. Carbon fiber woofer met Plus One™ -architectuur levert een krachtige bas en een lange levensduur. Edge-driven silk dome tweeters leveren een bredere en betere hoge frequentierespons, nooit storend ongeacht het uitgangsniveau. Starfish™ Tweeter Mounting Adapter en I-Mount Tweeter Mounting Kit in component luidsprekersysteem zorgen voor eenvoudige installatie. Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten—3", 4", 5-1/4", 6-1/2", 6" x 8" en 4" x 6" coaxiaal, 6" x 9" 3-weg, en 3/4" Tweeter — het zijn de perfecte upgrade van fabrieksluidsprekers.

Gepatenteerde (Amerikaans octrooi # 7.548.631) Plus One™ cones hebben een groter luidsprekerconusoppervlak dan andere luidsprekers van dezelfde grootte, waardoor de bas harder klinkt. Het hoogwaardige carbon fiber woofer materiaal zorgt voor nauwkeurigheid en een helder muzikaal karakter.
Club SQ-luidsprekers hebben een edge-driven silk dome tweeter die vergeleken met de meer gebruikelijke w-domes een bredere en vloeiendere hoge frequentierespons levert en nooit ruw klinkt, ongeacht het uitvoerniveau.
De Club SQ-luidsprekers bieden een tweeter-uitgangsniveau-regeling van -3dB of 0dB om de lineariteit van het systeem te optimaliseren op basis van de installatielocatie.
De Club SQ-luidsprekers maken gebruik van de Y40-ferrietmagneet voor een hogere gevoeligheid in vergelijking met de meer gangbare Y30-ferrietmagneet.
Het Club 64CSQ component-luidsprekersysteem is voorzien van de Starfish™ tweeter mounting adapter. De Starfish tweeter mounting adapter zorgt voor eenvoudige installatie van de tweeter achter fabriekroosters en op locaties zoals deurstijlen. Het biedt ook zes break-off mounting tabs voor verschillende montage-configuraties. De tweeter kan gemonteerd worden op oppervlaktes of kan ingebouwd worden. De tweeter is gemakkelijk toegankelijk en hoeft voor onderhoud niet in zijn geheel verwijderd te worden.
Het I-Mount™ (Patent Nr. 5.859.917) tweeter-mounting systeem zorgt voor gemakkelijk en veelzijdige installatie van tweeters in elk van de componentsystemen. Geleverd met vlakke en oppervlakte montage hardware. De 1-3/4" uitsnede en 1" montagediepte maakt installatie eenvoudig. Dit biedt de mogelijkheid de tweeter vlak te monteren en tot ±40 graden te kantelen. Wartels worden meegeleverd om alles op zijn plaats te houden, en de tweeter kan worden vervangen zonder het hele systeem te verwijderen.