JBL Stage Amplifier A6004

Class D Car Audio Amplifier

Aan de slag met uw JBL Stage Amplifier A6004

Product Specificaties

Uitgangsvermogen
60 W x 4 bij 4 ohm
Frequentiebereik
20-20 kHz±1 dB
THD bij ROP
1%
Ingangsgevoeligheid
0,2 V-5 V
High Pass Filter, variabel
32-320 Hz
Low Pass Filter, variabel
32-320 Hz
Bass EQ bij 45 Hz
0, 6, 12 dB of 0-12 dB
Bescherming
DC, OVP, UVP, OCP, OTP

KRACHT DIE JE DIEP VAN BINNEN VOELT

JBL Stage versterkers zijn beschikbaar in een reeks van verschillende configuraties, die het juiste vermogen en aantal kanalen bieden voor volbereik- en subwoofertoepassingen. Al meer dan 40 jaar lang maakt JBL de audio-ervaring een stuk prettiger voor liefhebbers van car audio. Door het brede scala aan luidsprekers, versterkers en subwoofers waarover je kunt beschikken, kun je met gemak en plezier ritjes maken. Deze compacte versterkers zijn uitgerust met alle belangrijke ingangen en regelaars, met inbegrip van een Bass EQ evenals LPF- en HPF-crossover-regeling voor afstemming van het geluid op de karakteristieken van verschillende voertuigen. De Stage versterkers zijn gemakkelijk te installeren en ongelofelijk betrouwbaar. Wanneer ze worden ingeschakeld, laten ze elke speaker zingen.

De Stage versterkers bieden echte JBL-prestaties voor een betaalbare prijs, terwijl tevens de functies worden geboden voor correcte afstemming en optimalisatie van de prestaties.
Aangezien het steeds moeilijker wordt om ruimte te vinden voor installatie van een versterker, is de Stage ontworpen in een compact formaat voor toepasbaarheid op verschillende locaties.
De Stage versterkers beschikken over circuits die bescherming bieden tegen kortsluiting, temperatuur, overvoltage en ondervoltage. Een LED-lampje is inbegrepen bij alle vier modellen om je te laten weten of een van deze situaties zich voordoet.
JBL is een van de beste audiomerken ter wereld. Dat is geen toeval, gezien onze strenge tests en kwaliteitscontroles. Wij nemen ons werk serieus en willen elke consument een ervaring van wereldklasse bieden die nooit ophoudt.
Als er low-level inputs worden gebruikt, past deze regelaar de input gevoeligheid tussen 200m Vrms en 5,0 Vrms aan. Als er high-level inputs worden gebruikt, past deze regelaar de inputgevoeligheid tussen 0,5 Vrms en 15 Vrms aan.
Deze functie biedt een basversterking bij 45 Hz van 6 dB of 12 dB, waardoor het een fantastisch hulpmiddel is voor de optimalisatie van de subwoofer- en luidsprekerprestaties op basis van locatie en behuizingstype.
Zwart met diepe groeven, geanodiseerde JBL-badge bovenaan in het midden met oranje eindpanelen en onderkant.
LPF crossover-regeling kan worden geschakeld tussen 0 dB en 12 dB bij 45 Hz, waardoor de gebruiker het geluid kan aanpassen aan de omgeving en/of de toepassing.
Regelt de crossover-verloopfrequentie tussen 32Hz en 320Hz. (Eén knop voor elk stereopaar.)
JBL gelooft dat het leven wordt gedefinieerd door wat je meemaakt. Muziek helpt mensen ervaringen te hebben die nog bijzonderder zijn, door hen volledig onder te dompelen in ieder moment. Om mensen te helpen rijke ervaringen te hebben, creëert JBL full-on geluid dat mensen betrekt en het gevoel verhoogt. JBL is toegewijd aan het leveren van muziek dat het leven naar een hoger niveau tilt.