JBL Authentics 300

Kannettava retrotyylinen älykotikaiutin Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä ja puheavustajilla.

Sold from 2023 until now

Getting started with your JBL Authentics 300

Getting started with your JBL Authentics 300

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Virtalähde
100–240V AC, ~ 50/60 Hz
Kaiuttimen kokonaislähtöteho (kun THD enintään 1 %)
100 W
Kaiutinelementti
2 x 25 mm:n diskanttielementti, 5,25 tuuman bassoelementti
Verkon valmiustilan tehontarve
< 2,0 W
Käyttölämpötila
0–45 °C
Litiumioniakku
3,6 V / 4 800 mAh
Akun latausaika
<3,5 h
Musiikin toistoaika
jopa 8 h (riippuen äänenvoimakkuuden tasosta ja äänisisällöstä)
Taajuusvaste
45 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Audiotulot
1 audiotulo, Bluetooth/WIFI, Ethernet ja USB (USB-toisto on saatavilla Yhdysvaltain mallissa; muissa malleissa USB on vain huoltoa varten.)
Mitat (L x K x S)
342 x 195,6 x 180,3 mm
Paino
4,9 kg
Pakkauksen mitat (L x K x S)
403 x 272 x 272 mm
Pakkauksen paino
6,64 kg
Bluetooth-versio
5.3
Bluetooth-profiili
A2DP 1,3.2, AVRCP 1,5
Bluetooth-lähettimen taajuusalue:2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-lähettimen teho
< 13 dBm (EIRP)
Wi-Fi-verkko:IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz / 5 GHz)
2,4 G:n Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz:n ISM-kaista, Yhdysvallat 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2,4G Wi-Fi -lähettimen teho
< 20 dBm (EIRP)
5 G:n Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
5 G:n Wi-Fi-lähettimen teho
5,15–5,25 GHz < 23 dBm, 5,25–5,35 GHz ja 5,47–5,725 GHz < 23 dBm, 5,725–5,825 GHz < 14 dBm (EIRP)
Latausaika (t)
3.5
Musiikin toistoaika (t)
8
Built-in Wi-Fi
Kyllä
JBL One App
Kyllä
3.5 mm audiotuloliitäntä
Kyllä
Puheääniavustaja
Kyllä
Ladattava akku
Kyllä
Bluetooth
Kyllä
*Amazon Alexa ja Google Assistant eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Saatavuus, ominaisuudet ja toiminnot voivat vaihdella. Tarkista maasi/kielesi täältä
https://www.jbl.com/services-availability.html

Retrotyyliä ja ylivoimaista äänentoistoa, jotka sopivat loistavasti yhteen missä tahansa

Nauti retrotyylistä, upeasta äänestä ja molemmista sisäänrakennetuista puheavustajista* kaikkialla kotonasi. JBL Authentics 300 -kaiuttimen nahkaa muistuttavan kotelon, kätevän metallikahvan ja sisäänrakennetun ladattavan akun ansiosta voit kuunnella kaikkialla, halusit sitten musiikkia illallishetkeen tai rentoutua podcastin parissa ennen nukkumaanmenoa. Sen retrotyylinen 70-luvun innoittama muotoilu ikonisella Quadrex-ritilällä tekee vaikutuksen missä tahansa. Vaikuttavia ovat myös sen laaja äänialue, selkeät korkeat äänet ja syvä basso. Kun Google Assistant ja Amazon Alexa ovat saatavilla samanaikaisesti*, voit toistaa suosikkimusiikkiasi, ohjata älykotilaitteitasi ja paljon muuta pelkällä äänelläsi.

Täytä joka tila stereoäänellä. 25 mm:n diskanttielementit tuovat musiikkisi esiin yksityiskohtia myöten, kun taas 5,25 tuuman kokoäänielementti ja alas suuntaava 6,5 tuuman passiivielementti tuottavat syvän bassoäänen. Nämä huippuluokan komponentit takaavat täydellisen äänitasapainon riippumatta siitä, millaista musiikkia kuuntelet.
JBL Authentics 300 tarjoaa klassisten JBL-laitteiden innoittamaa ikonista retrotyyliä kannettavassa kotikaiuttimessa, joka sopii loistavasti kotiin kuin kotiin. Se täyttää helposti pienet ja suuretkin tilat ensiluokkaisella JBL-äänellä. Kaiuttimen kätevä alumiinikahva, nahkamaiseksi kustomoitu kotelo ja uudistettu Quadrex-ritilä todella osoittavat, kuinka paljon huomiota olemme kiinnittäneet kuhunkin visuaaliseen yksityiskohtaan aina JBL:n tunnusomaiseen kuviointiin alas suuntaavan pasiivisäteilijän ympärillä.
Kahdeksan tunnnin akunkeston ja integroidun kantokahvan ansiosta voit nauttia musiikista missä tahansa.
Koe huippulaatuista äänentoistoa podcasteista nettiradioon. Voit myös suoratoistaa musiikkia AirPlayn, Alexa Multi-Room Musicin (MRM), Chromecast built-in™:n ja Spotify Connectin kautta ja poistua huoneesta tai soittaa puhelun keskeyttämättä musikkia. Wi-Fi-yhteys varmistaa, että kaiuttimesi saa automaattiset ohjelmisto- ja ominaisuuspäivitykset.
Google Assistant ja Amazon Alexa ovat saatavilla samanaikaisesti*. Näin käyttäjä voi kätevästi ohjata useampaa kodin älylaitetta, toistaa musiikkia useammasta palvelusta ja saada tarvittaessa apua kummalta tahansa avustajalta. *Amazon Alexa ja Google Assistant eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Saatavuus, ominaisuudet ja toiminnot voivat vaihdella. Tarkista maasi/kielesi täältä: https://www.jbl.com/services-availability.html
Jaa soittolistoja saumattomasti yhdistämällä JBL Authentics 300 mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen.
Mukauta äänentoistoa intuitiivisilla kaiuttimen säätimillä, jotka säätävät äänenvoimakkuutta, bassoa ja diskanttia. Ohjaa laitetta äänelläsi Alexan tai Google Assistantin avulla. Voit myös käyttää JBL One -sovellusta, kun haluat mukauttaa taajuuskorjainta tai asetuksia ja etsiä uuden suosikkikappaleesi integroiduilla musiikkipalveluilla.
Kun seuraavan kerran kutsut vieraita kotiisi, voit asettaa useita JBL Authentics -kaiuttimia eri puolille kotia. Google Home- tai Amazon Alexa -sovelluksen avulla voit luoda tunnelmaa jokaiseen huoneeseen yhdistämällä kaksi tai useampia kaiuttimia yhteen soittolistaan ja saada kaikki juhlimaan samaan tahtiin
Loistavaa äänenlaatua missä ikinä haluat. Kaiutin kalibroi ja optimoi äänentoiston käytettävissä olevaan kuuntelutilaan automaattisesti joka kerta, kun se käynnistetään.
Authentics 300 -kaiutin on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä kankaasta, 85-prosenttisesti kierrätetyistä muoveista ja 50-prosenttisesti alumiinista, ja se on pakattu FSC-sertifioituun, soijamusteella painettuun pahvilaatikkoon.

FAQs & How-Tos

24 results