JBL RALLYBAR

21" Bluetooth® Universal Outdoor Vehicle Soundbar, jossa on LED-valot ja 150 Wrms-vahvistin

Sold from 2023 until now

Getting started with your JBL RALLYBAR

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Kaiutinelementit
4x 2,75" (70 mm) basso; 2x 1" (25 mm) diskantti; 2x 7,2" (182,8 mm)x3" (76,2 mm) Ovaali passiivisäteilijä
Lähtöteho
150 WRMS; 300 W HUIPPU (IEC60268)
THD nimellisellä RMS-teholla
<1%
Jännite
9,6 - 16 VDC
Lepovirta
<0,9 A
Enimmäisvirrankulutus
25 A
Taajuusvaste
45 Hz-40 kHz
Signaali-kohina-suhde
>80 dB
Kaapelin tyyppi
12AWG.
Kaapelin pituus
12 jalkaa (3,66 m)
Bluetooth®-versio
5.3
Bluetooth®-profiili
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth®-lähettimen taajuusalue
2400 MHz –2483,5 MHz
Bluetooth®-lähettimen teho
≤15 dBm (EIRP)
Aux-In
2 Vrms (0,35 Vrms - 2 Vrms); 4 Vrms (0,7 Vrms - 4 Vrms); 6 Vrms (1,05 Vrms - 6 Vrms) (3,5 mm liitin)
Aux-Out
2 Vrms (3,5 mm liitin)
USB-muoto
FAT16, FAT32
Soundbar-mitat (P x L x K)
21-5/32" x 5" x 4-5/8" (537,5 x 126,7 x 118 mm)
Soundbarin paino
5.25kg (11,57 paunaa)
Pakkausmitat (L x K x S)
24" x 9" x 7,6" (611 x 229 x 193 mm)
Bruttopaino
7,79 kg (17.14 paunaa)

JBL RALLYBAR on IP66-luokiteltu vedenkestävä Bluetooth® Soundbar, jossa on 150 Wrms-vahvistin, poikkeuksellinen ääni ja ainutlaatuiset dynaamiset LED-valot mönkijöihin, golfkärryihin, veneisiin ja muihin vapaa-ajan ajoneuvoihin. Jokaista RALLYBAR:ia voidaan käyttää yksinään tai liittää useisiin RALLYBAR- tai RALLYBAR-tuoteperheen tuotteisiin (RALLYBAR, RALLYBAR S ja RALLYBAR XL) käyttämällä sen sisäänrakennettua broadcast-toimintoa. Innovatiivinen asennussarja (patenttia haettu) tarjoaa useita asennuskombinaatioita ylös ja taakse, jotta voidaan mukautua erilaisiin asennusvaatimuksiin. Bluetooth®-, USB-tikku ja Aux-in. Lisäksi HI-res audio -tuki AUX-IN-tulolähteelle.

Valot, väri, juhla! Tee maastomatkastasi rock-konsertti. Painamalla alapaneelin valosäätimiä voit synkronoida musiikin dynaamisiin valokuvioihin
150 Wrms (THD <1%) D-luokan vahvistin takaa voimakkaan ja laadukkaan JBL Original Pro Sound -äänen, kun istut ratin tai ruorin takana.
IP66-luokituksen mukainen vedenkestävyys suojaa soundbar-kaiuttimia pölyltä ja sateelta.
Broadcast-tilan avulla RALLYBAR voidaan liittää useisiin RALLYBAR- tai RALLYBAR-tuoteperheen tuotteisiin (RALLYBAR, RALLYBAR S ja RALLYBAR XL), jolloin jokainen soundbar voi toistaa samaa äänilähdettä.
Party-tila mahdollistaa jopa kahden Bluetooth®-laitteen samanaikaisen liittämisen, kun musiikkia toistetaan laitteista vuorotellen.
Langallisen äänilähteen HI-RESOLUTION Audio, JBL Original Pro -ääni ja DSP tuottavat poikkeuksellisen äänentoiston.
Innovatiivinen asennussarja (patenttia haettu) tarjoaa useita asennuskombinaatioita ylös ja taakse, jotta voidaan mukautua erilaisiin asennusvaatimuksiin.
Kun käyttäjän älypuhelin on yhdistetty JBL RALLYBAR:iin ja JBL Click Bluetooth -ohjaimeen (myydään erikseen JBL:n verkkosivuilla), voit käyttää JBL Clickiä musiikin ohjaamiseen älypuhelimesta, mukaan lukien "toisto/tauko", "seuraava kappale", "äänenvoimakkuus ylös/alas".
RALLYBAR osaa tunnistaa äänilähteen automaattisesti prioriteettimäärityksen mukaan: USB-tikku >Bluetooth®> AUX-IN-äänilähde. Korkeamman prioriteetin lähde ylittää alemman prioriteetin äänilähteen.
3,5 mm:n AUX-OUT-lähtöön (2 V) on mahdollista liittää ulkoisia kaiuttimia ja subwoofereita, joiden ääntä voidaan alentaa/korottaa/toistaa tai tauottaa Soundbarin säätöjen mukaan. Lähtöliitäntä on suojattu vedenpitävällä liittimellä.
RALLYBAR Tarjoaa 3 erilaista Gain-asetusta, kun se on kytketty Aux-in-audiotulon kautta: 2 V, 4 V ja 6 V.