JBL EON618S

18":n aktiivinen subwoofer

Successor Product: JBL EON718S

Getting started with your JBL EON618S

Bluetooth
Teho (W, jatkuva)
500
Teho (W, huippu)
1000
Taajuusvaste Hz (±3 dB)
42.5 - 150
Enimmäisäänenpaine (huippu dB)
134
Breedte (in)
26.3
Leveys (mm)
668.0
Korkeus (tuumaa)
25.4
Altura (mm)
645.0
Vægt (kg)
35.5
72.0
Syvyys (tuumaa)
22.9
Syvyys (mm)
582.0
Mobiilisovellus saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin
Kyllä
Yhden kulman pilarinkiinnityskanta yläosassa
Kyllä
JBL professional tunings and presents available
Kyllä
Bluetooth
Kyllä

Subwoofer, joka luokassaan on ääneltään voimakkain matalin ja selkein

EON618S on EON600-sarjan aktiivinen kannettava PA-subwoofer JBL Professionalilta. Se on suunniteltu tarjoamaan luokassaan huipputason suorituskykyä erilaisissa käyttötarkoituksissa EON600-sarjan ja muiden täyden äänialueen järjestelmissä

EON618S:n kotelo on suunniteltu kotelon volyymin maksimoimiseksi pitämällä kuitenkin järjestelmän kuljetuskoon mahdollisimman pienenä. Tämän ansiosta matalien taajuuksien tuotto on poikkeuksellinen – EON618S on subwoofer, joka luokassaan on ääneltään voimakkain matalin ja selkein.
DSP-parametrien, esiasetusten ja master-äänenvoimakkuuden säätö tapahtuu Bluetoothilla, ja voit hallita jopa neljää kaiutinta samaan aikaan iOS- ja Android-laitteelta. Polariteetin inversio, 3 PEQ:iä ja korkeat ja matalat äänialat on sisäänrakennettu kaiuttimeen, ja niitä pääsee säätämään EON Connect -sovelluksella.
Oletuksena EON618S käyttää ”EON”-säätöä, eli 100 Hz:n jakotaajuutta, joka on säädetty erityisesti täydentämään EON600-sarjan kokoäänialueen kaiuttimia. Geneeriset 80 Hz-, 100 Hz- ja 120 Hz -säädöt ovat käytettävissä myös muissa täyden äänialueen järjestelmissä.