JBL IRX108BT

Aktiivinen 8” kannettava Bluetooth®-kaiutin

Getting started with your JBL IRX108BT

Suuntakuvio (nimellinen)
90º x 60º
54 - 20,000
124
200
1300
10.2
258.0
19.2
486.0
7.9
17.4
12.3
313.0
Kyllä
Takaisinkytkennän vaimennus
Kyllä
Yksikulmainen pilarinkiinnityskanta
Kyllä

Ammattimainen ääni, ei arvailua

JBL IRX108BT kannettava aktiivikaiutin tuottaa luokassaan huipputason äänenvoimakkuuden ja selkeyden, täydellisen käyttömukavuuden ja verrattomat ominaisuudet edullisimmassa hintaluokassamme. Tuota upeaa ääntä räätälöidyillä ammattitason PA-laitteilla, jotka on suunniteltu voittamaan suorituskyvyllään suuremmat kilpailevat järjestelmät. Reaalimaailman ekvalisaattorin esiasetusten avulla voit valita optimaalisen äänen hetkessä – kokemusta ei tarvita – ja sisäänrakennetun takaisinkytkennän vaimennuksen ansiosta voit kääntää nupit kaakkoon luottavaisin mielin. Toista musiikkia, soundtrackeja ja taustanauhoja Bluetooth-audiostriimauksella, ja varmista yhdellä kosketuksella toimivan taustaäänen vaimennuksen avulla, että äänesi kantaa taustamusiikin yli. Kaksi mikrofonin/linjan yhdistelmätuloa ja XLR-läpivientiulostulo täydentävät tätä kevyttä ja kestävää PA:ta. Esiintyjät, sisällöntuottajat, fitness-ohjaajat ja liikkuvat esittelijät voivat luottaa siihen, että monipuolinen ja kattavat ominaisuudet sisältävä IRX108BT tuottaa upeaa ja laadukasta ääntä joka kerta.

Luokassaan huipputason teho ja taajuusvaste pienessä tilassa
Helppo parinmuodostus ja audiostriimaus Bluetooth-laitteesta
dbx® automaattinen takaisinkytkennän vaimennus ongelmattomaan käyttöön
Ekvalisaattorin neljä esiasetusta mahdollistavat kaiuttimen säätämisen sopivaksi useisiin eri käyttötarkoituksiin
Soundcraftin® suunnittelema taustaäänen vaimennus hiljentää automaattisesti musiikkia, kun havaitaan puhetta