JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Kannettava ja vesitiivis kaiutin

Sold from 2019 until now

Predecessor Product: JBL Flip 4
Successor Product: JBL Flip 6

Getting started with your JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Product Specifications

Lähtöteho (W)
20
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Mitat (cm)
18 x 7.4 x 6.9
Mitat (inch)
7.12 x 2.91 x 2.71
Paino (kg)
0.54
1.2
Bluetooth profiilit
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-taajuus
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth-lähettimen teho
0-11dBm
4.2
Latausaika (t)
2.5
Musiikin toistoaika (t)
12
Kyllä
JBL PartyBoost
Kyllä
Vedenpitävä
Kyllä
Wireless
Kyllä

Rohkea ääni jokaiseen seikkailuun

Tehokas JBL Flip 5 Tomorrowland Edition tuo musiikin kaikkialle. Kevyt Bluetooth-kaiutin kulkee kätevästi mukana minne vain. Näyttääkö sääennuste pahalta? Ei hätää. Kiitos kaiuttimen vesitiiviin rakenteen, voit nauttia JBL:lle ominaisesta äänenlaadusta niin sateella kuin helteellä. Liiku enemmän. Kuuntele stereona käyttämällä kahta JBL PartyBoost -yhteensopivaa kaiutinta tai nostata bileiden tunnelmaa yhdistämällä useita JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia. Kuuntele suosikkimusiikkiasi yli 12 tunnin ajan. Aseta kaiutin pysty- tai vaaka-asentoon ja valitse tyyliisi sopiva väri 11:stä näyttävästä vaihtoehdosta.

Tunne musiikki kehossasi. JBL Flip 5 Tomorrowland Editionin uudenlainen, kilparataa muistuttava elementti toistaa musiikin tehokkaasti. Nauti jykevästä bassoäänestä kompaktissa paketissa.
Älä stressaa pikkujutuista, kuten akun lataamisesta. JBL Flip 5 Tomorrowland Edition tarjoaa yli 12 tuntia kuunteluaikaa. Musiikki soi pitkään, kuuluvasti ja JBL:lle ominaisella äänenlaadulla.
Ota kaiuttimesi mukaan minne tahansa. Bileet uima-altaalla? Täydellistä. Äkillinen kaatosade? Ei haittaa. Päivä rannalla? IPX7-vesitiivis JBL Flip 5 Tomorrowland Edition kestää upottamisen veteen jopa metrin syvyyteen, joten voit nauttia musiikista ulkona huoletta.
PartyBoost-toiminnon ansiosta voit käyttää kahta JBL PartyBoost -yhteensopivaa kaiutinta stereoäänen tuottamiseen. Lisäksi voit piristää bileitä yhdistämällä useita JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia.
Sujauta tämä tehopakkaus ranteeseesi ja anna mennä. Kestävä kangas ja kotelon vahva kumimateriaali suojaavat JBL Flip 5 Tomorrowland Editionia, joten sinun ei tarvitse antaa minkään hidastaa sinua.