JBL Tune 125BT

Langattomat in-ear-kuulokkeet

Getting started with your JBL Tune 125BT

Product Specifications

Weight (g)
16.2
8.6
Number of Microphones
1
Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB)
96dB SPL/1mw
16
Elementin koko
8,6 mm
Paino (g)
16,2 g
Bluetooth profiilit
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-taajuus
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
0~4dBm
5.0
2
16
Kyllä
Kolmipainikkeinen kaukosäädin/mikrofoni
Kyllä
Litteä sotkeutumaton kaapeli
Kyllä
In-ear-niskasanka
Kyllä
JBL Pure Bass -ääni
Kyllä
Multipoint-yhteys
Kyllä
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Kyllä
Langattomat
Kyllä

Mukana kulkeva ratkaisu mahtavalla äänellä.

JBL Pure Bass -äänellä varustetut langattomat häviöttömät JBL TUNE 125BT -kuulokkeet kulkevat helposti mukana jokapäiväisessä käytössä. Niillä voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, ja niiden akkukesto on jopa 16 tuntia. Nämä kuulokkeet latautuvat vain kahdessa tunnissa, ne ovat saatavilla loistavissa uusissa värivaihtoehdoissa ja varustettuna litteällä sotkeutumattomalla kaapelilla, ja ne ovat niin kevyet, että niitä voidaan käyttää mukavasti useita tunteja. Voit yhdistää magneetit varmistamaan, että kuulokkeet eivät roiku ollessaan poissa käytöstä sekä  hyödyntää multi-point -yhteyttä, jolloin sinulta ei enää koskaan jää puhelua väliin. JBL TUNE 125BT -kuulokkeet ovat näin olennainen osa päivittäistä musiikkia rakastavaa elämääsi.

Yli 70 vuoden ajan JBL on kehittänyt tarkkoja ja vaikuttavia äänentoistoratkaisuja suuriin tilaisuuksiin ympäri maailmaa. Näillä kuulokkeilla saat tuon saman JBL-äänen, jossa basson tehoa ja syvyyttä ei ole säästelty.
Suoratoista suosikkimusiikkiasi erittäin korkealaatuisesti Bluetooth 5.0:llä.
Sisäänrakennettu akku antaa 16 tuntia soittoaikaa, ja se voidaan nopeasti ladata 2 tunnissa C-tyypin kaapelilla. 10 minuutin latauksella saa tunnin toistoaikaa.
Varmistaa, että kuulokkeet pysyvät turvallisesti, mukavasti ja sotkeutumatta kaulasi ympärillä, kun et käytä niitä.
Voit saumattomasti vaihtaa tabletillasi pyörivästä videosta älypuhelimeesi puhelun puhumista varten, eikä yksikään puhelu jää kuulematta.
Voit vaivattomasti käyttää älylaitteesi puheavustajaa kuulokkeista.
Nauti langattomista puheluista ja hallitse musiikkiasi handsfree-toiminnolla.

FAQs & How-Tos

3 results