JBL® CONTROL XSTREAM - Black - WIRELESS STEREO SPEAKERS WITH CHROMECAST BUILT-IN - Hero JBL® CONTROL XSTREAM - Black - WIRELESS STEREO SPEAKERS WITH CHROMECAST BUILT-IN - Front JBL® CONTROL XSTREAM - Black - WIRELESS STEREO SPEAKERS WITH CHROMECAST BUILT-IN - Back
JBL® CONTROL XSTREAM - Black - WIRELESS STEREO SPEAKERS WITH CHROMECAST BUILT-IN - Hero

JBL® CONTROL XSTREAM

Potente y perfecto para tu uso tanto en el interior como en el exterior, el JBL® Control XStream es el primer par de altavoces inalámbricos del mundo con Chromecast integrado, Spotify Connect y compatibilidad con Bluetooth®. Con Chromecast integrado, podras reproducir música de forma instantánea en el altavoz desde tu aplicación de música, radio o podcast favoritos desde servicios como Google Play Music, Spotify o Pandora utilizando tu dispositivo inteligente o un comando de voz mientras trabaje con Google Assistant. Para seguir la fiesta, los altavoces con Chromecast integrados se pueden agrupar para poder disfrutar de la misma canción en cada habitación. Además, con la tecnología de Spotify Connect, podras controlar tu música sin esfuerzo: simplemente pulsa el botón “PLAY” en el altavoz y empieza a disfrutar de tu lista de reproducción favorita al instante.

Especificaciones del producto

Especificaciones generales

Low-frequency transducer 5.25" (133mm) woofer
High-frequency transducer 1" (25mm) tweeter
Rated power 30W per channel RMS
Frequency response 70Hz–20kHz
Signal-to-noise ratio 80dBA
Input connections Wi-Fi, Bluetooth®, Aux-in
Product Dimensions (W x D x H) 253.5mm x 178mm x 145.5mm per speaker
Weight 2.65kg (Primary speaker)
Packaging Dimensions (W x D x H) 430mm x 230mm x 300mm
Gross weight 6.7kg
Power supply 100-240VAC, 50/60Hz, 60 Watts
Power consumption in sleep mode <2.0W (for primary speaker), <0.5W (for secondary speaker)
Bluetooth® version 4.2
Bluetooth® transmitter frequency range 2402−2480MHz
Bluetooth® transmitter power <4dBm
Bluetooth® transmitter modulation GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Wi-Fi transmitter frequency range 5.150~5.350GHz,5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
5G Wi-Fi transmitter power <20dBm (EIRP)
5G Wi-Fi modulation OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi network compatibility IEEE 802.11 n/ac
2.4G Wi-Fi transmitter frequency range 2412–2472MHz(2.4GHz ISM Band, USA 11 Channels, Europe and others 13 Channels)
2.4G Wi-Fi transmitter power <20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi modulation OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2.4G Wi-Fi network compatibility IEEE 802.11b/g/n/ac
Power consumption in sleep mode 2.0 Watts/hour
Note - The JBL Control XStream is intended to be used for streaming music via Bluetooth® and Wi-Fi technology. This product is designed to be instantly on and ready to play music at a moment’s notice. The JBL Control Xstream is in compliance with the European Union energy legislation. It will enter into sleep mode (networked standby) after 10 minutes without operation, after which it can be re-activated via Bluetooth® or Wi-Fi.

Contenido de la caja

• 1 x JBL Control XStream
  • 2 x Cables de alimentación regional
  • 1 x Guía de inicio rápido
  • 1 x Hoja de garantía y seguridad