JBL RALLYBAR

21" Bluetooth® universel udendørs soundbar til fartøjer med LED-lys og 150 Wrms-forstærker

Getting started with your JBL RALLYBAR

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Transducere
4 x 70 mm woofers; 2 x 25 mm diskanthøjttalere; 2 x 182,8 mm x 76,2 mm passive Racetrack-radiatorer
Udgangseffekt
150 WRMS; 300 W SPIDSBELASTNING (IEC60268)
THD ved nominel RMS-effekt
<1%
Spændingsområde: 9,6 - 16 VDC
Hvilende strømforbrug
<0,9 A
Maksimalt Strømforbrug
25 A
Frekvensområde
45 Hz-40 kHz
Signal til støj-forhold
>80 dB
Kabeltype
12 AWG.
Kabellængde
3,66 m
Bluetooth® version
5.3
Bluetooth® profile
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Frekvensområde for Bluetooth®-transmitter
2400 MHz – 2483,5 MHz
Bluetooth®-sendeeffekt
≤15 dBm (EIRP)
Aux-In
2 Vrms (0,35 Vrms - 2 Vrms); 4 Vrms (0,7 Vrms - 4 Vrms); 6 Vrms (1,05Vrms - 6 Vrms) (3,5 mm stik)
Aux-Out
2 Vrms (3,5 mm stik)
USB-format
FAT16, FAT32
Mål af soundbar (L x B x H)
537,5 x 126,7 x 118 mm
Vægt af soundbar
5,25kg
Mål af emballagen (B x H x D)
611 x 229 x 193 mm
Bruttovægt
7,79 kg

JBL RALLYBAR er en IP66-klassificeret vandafvisende Bluetooth® soundbar med 150 Wrms-forstærker, ekstraordinær lydoplevelse og unikke dynamiske LED-lys til UTV'er, golfvogne, både og andre fartøjer, der er bygget til fritidsbrug. Hver RALLYBAR kan bruges alene eller forbindes med flere RALLYBAR- eller RALLYBAR-familieprodukter (RALLYBAR, RALLYBAR S og RALLYBAR XL) ved hjælp af den indbyggede broadcast-tilstand. Monteringssættets innovative design (patentanmeldt) giver dig flere placerings-kombinationer på toppen og bagsiden for at imødekomme en række forskellige installationskrav. Bluetooth®, USB-disk og Aux-in-lydafspillere understøttes. Lyd i høj opløsning er tilgængelig for AUX-IN-indgangslydkilden.

Lamper, farver, fest! Gør din offroad-tur til en rockkoncert. Ved at trykke på lyskontrollerne på nederste panel kan du synkronisere din musik med dynamiske lysmønstre
150 Wrms (THD <1%) klasse D-forstærkeren sikrer kraftfuld JBL Original Pro-lyd af høj kvalitet, når du sidder ved rattet eller roret.
Med IP66-klassificeret vandafvisende beskyttelse er soundbar-højttalerne sikret mod støv og kraftige vandstråler.
Med broadcast-tilstand kan du forbinde RALLYBAR med flere RALLYBAR- eller RALLYBAR-familieprodukter (RALLYBAR, RALLYBAR S og RALLYBAR XL), så hver soundbar kan afspille den samme lydkilde.
Med Party Mode kan du samtidig forbinde op til to Bluetooth®-enheder, mens du afspiller musik fra én enhed ad gangen.
Højopløst lyd på kablede lydkilder, JBL Original Pro lydjustering og DSP giver ekstraordinære lydpræstationer.
Monteringssættets innovative design (patentanmeldt) giver dig flere placerings-kombinationer på toppen og bagsiden for at imødekomme en række forskellige installationskrav.
Når din smartphone er forbundet til JBL RALLYBAR og en JBL Click Bluetooth-controller (sælges separat på JBL's websted), kan du bruge JBL Click til at styre musikken fra din smartphone, herunder "afspil/pause", "næste nummer" og "lydstyrke op/ned".
RALLYBAR kan automatisk registrere lydkilden i henhold til definitionen af kildeprioritet: USB-disk >Bluetooth®> AUX-IN lydkilde. En kilde med højere prioritet kan afbryde en lydkilde med lavere prioritet.
3,5 mm AUX-udgangen (2 V) kan tilsluttes eksterne aktive højttalere og subwoofere, som kan styre lydstyrke, afspilning og pause i overensstemmelse med Soundbars justering. Linjeudgangen beskyttes af et vandtæt stik.
RALLYBAR tilbyder 3 forskellige forstærkningsindstillinger, når den er tilsluttet via AUX-ind lyd: 2 V, 4 V og 6 V.