Cinema SB250 - Black - Wireless Bluetooth Home Speaker System - Hero Cinema SB250 - Black - Wireless Bluetooth Home Speaker System - Front Cinema SB250 - Black - Wireless Bluetooth Home Speaker System - Detailshot 2
Cinema SB250 - Black - Wireless Bluetooth Home Speaker System - Hero

Cinema SB250

Cinema SB250 er designet til at matche ethvert fladskærms-tv og projicerer forbløffende virtuel surroundlyd fra en slank og enkelt pakke.<CRLF>Den opretter trådløs forbindelse til den kompakte, kraftfulde subwoofer og tilsluttes et tv med et enkelt kabel. Den kan også forbedre visningsoplevelsen med banebrydende trådløse Bluetooth-funktioner til streaming, som omfatter JBL SoundShift™, der samarbejder med dit tv og din trådløse mobile enhed samtidigt og automatisk lader dig skifte mellem lyden fra dit tv og lyden fra din telefon eller tablet. JBL Cinema SB250 kan lære en hvilken som helst kommando fra en tv-fjernbetjening, så du opnår forenklet kontrol over din hjemmebiografoplevelse. En equalizerkontakt til væg- eller bordmontering kalibrerer SB250 til en hvilken som helst installationstype, mens subwooferens uafhængige lydstyrkekontrol lader dig tilpasse basgengivelsen til din personlige smag.

General Specifications

Frequency response 45Hz – 20kHz
Maximum SPL 100dB
Gross weight 23.1 lb (10.5kg)

Audio Specifications

Total Cinema SB250 amplifier power 200W max

Dimension Specifications

Soundbar (L x W x H) 32.7" x 2.5" x 3.1" (831 x 65 x 78mm)

What’s in the Box

• 1 stk. JBL Cinema SB250 soundbar
  • 1 stk. JBL trådløs subwoofer
  • 1 stk. fjernbetjening
  • 1 stk. 3,5 mm analogt kabel
  • 1 stk. optisk kabel
  • 1 stk. lydstartvejledning
  • 1 stk. garantikort
  • 1 stk. sikkerhedsark
  • Vægmonteringsbeslag
Cinema SB250 - What's in the Box