JBL Cinema Base - Black - Home cinema 2.2 all in one soundbase for television - Hero JBL Cinema Base - Black - Home cinema 2.2 all in one soundbase for television - Front JBL Cinema Base - Black - Home cinema 2.2 all in one soundbase for television - Back
JBL Cinema Base - Black - Home cinema 2.2 all in one soundbase for television - Hero

JBL Cinema Base

JBL Cinema er det perfekte supplement til dit fladskærms-tv. Du får imponerende virtuel surround-lyd i en enkel og elegant pakke.Alt-i-en-formen passer perfekt under de fleste fladskærme op til 60". Forbindelsen til tv'et klares med et enkelt kabel (HDMI™, optisk eller analogt), og musik kan afspilles trådløst fra mobiltelefoner og tablets med Bluetooth®.Effekten på 240 watt driver de indbyggede højttalere, inklusive den integrerede og individuelt justerbare dobbelte subwoofer. En særlig finesse er Harman Volume, der forhindrer pludselige spring i lydstyrken. Produktet kan også lære lydstyrke-signalet fra din tv-fjernbetjening, så du får enklere kontrol over din biograf-oplevelse.Brug USB-porten i siden til at oplade din telefon eller tablet. Det unikke metalliske højttalergitter er både elegant og let at rengøre.

General Specifications

Type Dual 6" (150mm) polypropylene woofers
Sensitivity 93 dB (2.83V/1m)

Audio Specifications

System Frequency Response 45Hz – 20kHz

Dimension Specifications

Speaker Depth (mm) 600 mm
Speaker Width (mm) 102 mm
Speaker Weight (lb) 17.6 lb
Speaker Height (in) 15.8"
Speaker Height (mm) 401.6 mm
Speaker Weight (kg) 8 kg
Speaker Depth (in) 23.6"
Speaker Width (in) 4"

What’s in the Box

• 1 Cinema Base Soundbase
  • 1 fjernbetjening
  • 1 analog 3,5 mm lydkabel
  • 1 HDMI-kabel
  • 1 strømkabel
  • 1 optisk kabel