JBL EON618S

Aktiv 18" subwoofer

Successor Product: JBL EON718S

Getting started with your JBL EON618S

Bluetooth
Effekt (W, kontinuerlig)
500
1000
42.5 - 150
134
26.3
668.0
25.4
645.0
35.5
Vægt (lbs)
72.0
22.9
582.0
Ja
Sokkel med én vinkel til topmontering på stang
Ja

Den kraftigste, dybeste og reneste subwoofer i sin klasse

​EON618S er en aktiv, bærbar PA-subwoofer i EON600-serien fra JLB Professional. Den er designet til at levere førsteklasses funktionalitet i mange forskellige situationer sammen med EON600 og andre komplette systemer. Kabinettet er let og praktisk, så højttaleren nemt kan transporteres og sættes op, hvor der er behov for lavfrekvent forstærkning.

​EON618S-kabinettet er designet til maksimal lydstyrke på et minimum af plads. Resultatet er en fantastisk basydelse, som gør EON618S til den kraftigste, dybeste og reneste subwoofer i sin klasse.
​Med Bluetooth-styring af DSP-parametre, forudindstillinger og lydstyrke kan du styre op til 4 højttalere på én gang med iOS- og Android-enheder. Polaritetsomveksling, 3 PEQ’er og hi- og lo-shelf er indbygget i højttaleren og tilgængelige via EON Connect-appen.
​Som standard bruger EON618S ”EON”-tuning med 100 Hz crossover, som er specielt tunet til at matche den komplette serie af EON600-højttalere. Generisk 80 Hz, 100 Hz og 120 Hz tuninger er også tilgængelige til brug sammen med andre systemer.