JBL EON610

Alsidig 10" 2-vejs aktiv lydforstærker

Successor Product: JBL EON710

Getting started with your JBL EON610

1000
60 - 20,000
124
Dækningsmønster (nominelt)
110° x 60°
12.7
322.0
22.0
558.0
11.8
Vægt (lbs)
26.0
11.6
295.0
Ja
Stangmonteret sokkel med en vinkel
Ja
M10 suspension points
Ja

Indbegrebet af styrke og mod

​Den nye EON600 er mere end bare endnu et godt JBL-lydsystem. Den er et teknologisk fremskridt, som er udviklet til at levere den bedst tænkelige lyd — i enhver situation. JBL's ingeniører har genopfundet det perfekte, prisvenlige og bærbare  alt-i-én PA-system. EON600 er designet fra bunden med JBL's avancerede bølgelederteknologi, JBL-designede og -fremstillede transducere og praktisk, trådløs fjernbetjening af de indbyggede DSP EQ-parametre via Bluetooth. Denne totale fornyelse af EOB-platformen udnytter de nyeste teknologier inden for kabinetmaterialer, akustisk videnskab, transducer-design og brugervenlighed for at levere samme ekstraordinære kvalitet som en topmoderne studiemonitor i et professionelt, fleksibelt, brugervenligt og bærbart system til moderne musikere og lydeksperter.

​​Kabinet-konstruktionerne er optimeret til ideel akustisk resonans med fuld udnyttelse af sprøjtestøbningsteknikker og kabinetternes mekaniske form. Resultatet er et enormt løft i kabinettets lydstyrke med bedre akustiske egenskaber — uden at kræve mere plads. Med to praktisk placerede håndtag går transporten som en leg. De integrerede ophæng gør, at hver model kan hænges op, når det kræves. Og kabinettets støbte fødder giver mulighed for praktisk opbevaring og transport, sikker stabling af scene-monitorer, traditionelle standup-konfigurationer og unikke akustiske konfigurationer.
​EON610’s ekstraordinære ydelse skyldes en banebrydende tilgang til bølgelederdesign. Vores ingeniører analyserede lydbølgerne fra EON’s høj- og lavfrekvente enheder på 36 forskellige punkter ved hjælp af JBL’s topmoderne måleteknik. Dernæst designede de bølgelederen, så lydbølgerne og dækningsmønsteret optimeres ved høje frekvenser, crossover-punktet og de lave frekvenser. Resultatet er konsistent respons i hele dækningsmønsteret på 110 grader. Kvaliteten og sammenhængen mellem aksial og ikke-aksial respons leverer ensartet dækning og høj forståelighed i hele dækningsområdet, så EON610’s bløde, transparente lyd er den samme for hele publikum.
JBL's ingeniører kender dit behov for at finjustere lyden, så de har udviklet en iOS- og Android-understøttet Bluetooth v4.0 kompatibel brugerflade til at styre lydstyrken, justere den 5-vejs brugerdefinerbare, parametriske EQ og gemme og huske brugerens forudindstillinger.