JBL EON ONE MK2

Alt-i-en, batteridrevet søjleformet PA-system med indbygget mixer og DSP

Predecessor Product: JBL EON ONE

Getting started with your JBL EON ONE MK2

Getting started with your JBL EON ONE MK2

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Effekt (W, kontinuerlig)
400
Effekt (W, peak)
1500
Frekvensområde Hz (±3 dB)
45 - 20,000
Maks. SPL (top dB)
123 AC / 119 Battery
Dækningsmønster (nominelt)
140° x 30°
Bredde (tommer)
17.8
Gewicht (lbs)
42.5
Breedte (mm)
452
Højde (tommer)
28.7
Altura (mm)
730
Vægt (kg)
19.3
Dybde (tommer)
24.7
Dybde (mm)
627
Mobilapp tilgængelig til iOS og Android
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Feedback-undertrykkelse
Ja
Musikdæmpning
Ja
Bluetooth
Ja

Medbring masser af power - uden strømkabler

Det batteridrevne JBL EON ONE MK2 søjleformede PA-system indeholder en førsteklasses akustisk pakke, en 5-kanals digital mixer, dbx og Lexicon DSP, Bluetooth-funktioner og universel app-kontrol i en let enhed, der kan bæres med én hånd. EON ONE MK2 leverer JBL's legendariske nøjagtighed og kombinerer en geometrisk optimeret, C-formet 8-diskantenhed med en 10" woofer for at give den bedste klarhed i sin klasse og dækning ned til 37 Hz med bred spredning og en maksimal effekt på 123 dB. EON ONE MK2 er fremstillet med henblik på alsidighed og brugervenlighed: Skab din signaturlyd på et øjeblik takket være en komplet serie af Lexicon- og dbx-effekter og forudindstillede programmer i professionel kvalitet med kontrolmuligheder, der går fra begynder til avanceret. Variabel strømydelse optimerer automatisk strømydelsen til vekselstrøm eller batteridrift. Bluetooth-lydstreaming og seks timers batteridrift fuldender listen over fordele ved dette alt i et-system til ethvert formål. EON ONE MK2 er ideel til flere forskellige brugere, fra gademusikanter og singer/songwriters, der ønsker professionel lyd uden vekselstrøm, til undervisere og serviceudbydere, der prioriterer hurtig opsætning og brugervenlighed samt religiøse institutioner og udlejningsfirmaer, der kræver bærbare løsninger til indendørs og udendørs brug. Kort sagt: Det foretrukne system, når som helst og hvor som helst.

Leverer uovertruffen klarhed og 140 °H x 30 °V spredning, så lyden fylder hele rummet
Genererer naturlig, jævn lyd i det lave frekvensområde, ned til 37 Hz
Giver kontrol over alle funktioner i op til ti systemer
Optimerer automatisk strømydelsen for at give 4 dB højere effekt, når den er tilsluttet en vekselstrømkilde: 123 dB peakSPL med vekselstrøm, 119 dB peak med batteristrøm
Batteriet giver 6 timers spilletid. Det er integreret i et søjleafstandsstykke for at forbedre stabiliteten og optimere kabinettets akustiske lydstyrke, hvilket giver uovertruffen ydelse i det lave frekvensområde.
Designet af mix-lydteknikere til et optimalt workflow
Giver hurtig, praktisk adgang til indbygget EQ
Med rumklang, chorus og delay
Tilbyder AFS (automatisk undertrykkelse af feedback), 8-bånds parametrisk EQ og praktiske forudindstillede programmer
Skruer automatisk ned for musikken
Så brugeren kan vælge mellem begynder, medium eller avanceret kontrol
Gør det muligt at oplade enheder fra det indbyggede batteri eller vekselstrøm
Lydstreaming til én enhed med kontrol af op til 10 enheder