JBL EON ONE Compact

Alt-i-en genopladelig personlig PA

Getting started with your JBL EON ONE Compact

Bluetooth
Effekt (W, kontinuerlig)
120
Effekt (W, peak)
150
Frekvensområde Hz (±3 dB)
37.5 - 20,000
Maks. SPL (top dB)
112
Dækningsmønster (nominelt)
100° x 60°
Bredde (tommer)
10.04
Gewicht (lbs)
17.63
Breedte (mm)
255
Højde (tommer)
15.71
Altura (mm)
399
Vægt (kg)
8
Dybde (tommer)
11.46
Dybde (mm)
291
Mobilapp tilgængelig til iOS og Android
Ja
Stangmonteret sokkel med en vinkel
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Musikdæmpning
Ja

Mindre, lettere, højere

Det er slut med at ofre lydkraft og -ydelse af hensyn til nem transport. JBL EON ONE Compact samler en professionel højttaler, en komplet 4-kanals mixer og Bluetooth-kontrol i vores mest kompakte batteridrevne PA-system med en vægt på bare 8 kg. Få optimal lyd på få sekunder med førsteklasses effekter og forvalg, som du kan tilpasse på din telefon eller tablet via appen JBL EON ONE Compact Control – uden at konsultere en tekniker. Foredragsholdere, fitnessinstruktører og konferencierer vil sætte pris på EON ONE Compacts dæmpefunktion, som skruer ned for baggrundsmusikken, når der er tale-input. Med peer-to-peer-Bluetooth kan du broadcaste musikafspilning. Batteriet med 12 timer kan udskiftes uden værktøj, så EON ONE Compact holder festen gående til længe efter solnedgang. Hvad enten du er sanger/sangskriver, DJ, foredragsholder, fitnessinstruktør, eller du bare har lyst til fremragende lyd på farten, så vær parat til at #PlayAnywhere med EON ONE Compact.

Maksimal SPL på 112 dB og en basrespons på 37,5 Hz er bedst i denne klasse. Det hele i et ultrakompakt format
Par med en Bluetooth-enhed til lyd-streaming til -og DSP-styring af - op til fire enheder med JBL EON Control-appen, der fås til iOS®- og Android™-enheder
Komplet udstyret 4-kanals digital mixer med professionelle forforstærkere, dedikeret guitarinput, fantomstrøm, indbygget Lexicon og dbx-effekter, musiklyddæmpning, EQ og mere.
Du kan roligt spille flere sæt, eller undervise flere klasser, for EON ONE Compact har 12 timers batteritid. Batteriet kan nemt udskiftes, og det kan oplades, mens det bruges.
JBL EON ONE Compact Control-appen giver dig optimal lyd på få sekunder, når du vælger og styrer effekter og forvalg direkte fra din telefon eller tablet. Med peer-to-peer-Bluetooth kan du synkronisere og styre op til fire EON ONE Compact-enheder fra en enkelt kilde til musikafspilning.
Med batteridrift, ergonomisk håndtag og en ultra-lav vægt på under 8 kg er du klar til at rocke igennem hvor som helst og når som helst.
To XLR/TRS combo-jackstik med fantomstrøm til kondensatormikrofoner, et 6,5 mm (1/4”) hi-Z-guitarinput, 3,5 mm (1/8”) aux-input og Bluetooth-streaming. Indbygget hovedtelefonstik til prøver eller opsætning. Tablet-stand med to højeffektive USB-stik til opladning. Plus 1/4 passthrough til tilslutning af andre enheder.
Skruer ned for baggrundsmusikken, hver gang du taler, så publikum hører hvert eneste ord klart og tydeligt.
100 timers stresstest sikrer, at den kører uden problemer ude i den virkelige verdens strabadser. Systemet er indpakket i en let og holdbar polypropylenskal, der er robust nok til at håndtere selv de hårdeste jobs.