JBL Clip

Ultrabærbar, genopladelig højttaler med integreret karabinhage

Getting started with your JBL Clip

Getting started with your JBL Clip

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

3.5mm
Bluetooth
Weight (kg)
0.158
Rated Power Input
3.2W
Battery Type
Lithium-ion polymer (3.7V, 600mAh)
Battery Charge Time
2 hrs @ 0.5A
Music Playing Time
up to 5 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency Response
160Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Width (mm)
88
Depth (in)
1-2/3
Width (in)
3-1/2
Depth (mm)
42
Height (mm)
107
Height (in)
4-1/5
Bluetooth Version
3.0
Bluetooth Support
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth Transmitter Power
0-4dBm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducer
1 x 40mm

Clip and Play. Take your music further

Bedste lyd i sin klasse, der følger dig overalt. JBL Clip er en ultralet, ultrarobust og ultrakraftig, bærbar højttaler. Denne kraftige lille pakke giver dig 5 timers spilletid på batteriet, så du kan tage din musik med dig overalt. Med dens 3,5 mm integrerede lydkabel er den førende inden for plug-and-play på farten, når det gælder om at lytte til musik på din smartphone, iPod eller minitablet. Men det, der er endnu bedre med JBL Clip, er, at den også byder på Bluetooth® 3.0, så du trådløst og frit kan streame din afspilningsliste ved brug af dens indbyggede SBC-codec og A2DP-funktion. JBL Micro Series har taget endnu et pionerfremskridt og ført tingene til et nyt niveau - Clip'ens 1,5" enhed giver en imponerende balance mellem lydstyrke og basydelse. Men det, der giver JBL Clip sit navn, er en af sine enkleste, men stadig mest praktiske funktioner: Clip kommer med en karabinhage, så du kan hægte den til tøjet, bæltet, rygsækken eller tasken, hvor som helst du har lyst til det - og den er kompakt nok til, at du kan putte den ned i lommen. Hvis du er en lydperfektionist, og du er ude i naturen eller byen, er det smart at have en JBL Clip på dig et eller andet sted.

JBL Clip er lille i størrelse men stor i lyden. Med sin højtydende, kompakte enhed, kan den levere din musik så stærkt og tydeligt, som du har brug for, ligegyldigt hvor du tager den hen.
Stream din musik, eller foretag et telefonopkald med Clips indbyggede Bluetooth. Den er nem at konfigurere, og du kan streame trådløst fra en hvilken som helst tablet eller smartphone.
JBL Clip med en robust karabinhage, som er designet til at hægte sig til dit tøj, rygsæk eller taske, holder tempoet på farten, ligegyldigt hvor hurtigt du går. Clips robuste konstruktion gør den også modstandsdygtig over for slitage, mens du er på farten: Den bærbare højttaler er beskyttet af holdbart materiale med et dobbelt beskyttelseslag, der giver den mulighed for at lande sikkert og blødt, selv når den bliver kastet lidt for hårdt ned i rygsækken.
Med Clips genopladelige, trådløse batteri kan du afspille den for fuld blæs i 5 timer uden pause - så din musik kan gå så langt som dig.

FAQs & How-Tos

2 results