JBL Charge 2

Bærbar, trådløs stereohøjttaler med massiv batterikraft, så du kan oplade dine enheder

Getting started with your JBL Charge 2

Getting started with your JBL Charge 2

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

3.5mm
Bluetooth
Udgangseffekt (W)
2 x 7.5
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Frequency Response
75Hz – 20kHz
Mål (inch)
3.1 x 7.24 x 2.95
Mål (cm)
7.9 x 18.4 x 7.5
Vægt (kg)
0.54
Vægt (lbs)
1.19
Bluetooth-version
3
Ladetid (timer)
4
Spilletid (timer)
12
Batterikapacitet (mAh)
6,000
Højttalertelefon
Ja
Auto-sluk
Ja
3,5 mm lydindgang
Ja
Powerbank
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Listen wirelessly. Charge endlessly.

Social tilstand, så alle kan dele deres musik. Den nye JBL Charge 2 er en bærbar stereohøjttaler, der tilbyder den bedste lyd i sin klasse med to enheder og to passive basenheder, der giver dyb, akkurat bas, som er så kraftig, at du faktisk kan se, hvordan de ryster - selv når deres lyd rammer dine ører. Med et 6000 mAh li-ion-batteri, der kan afspille musik i op til 12 timer, selv mens den oplader din smartphone eller tablet, er Charge 2 designet til at klare alle nattefester - samt oplade andre bærbare enheder ved hjælp af dens USB-port. Det er en ikonisk bærbar lydenhed, der blev skabt til at være festens sjæl, ligegyldigt hvor du stiller den - i stuen eller udendørs. Men bortset fra sin nyligt forbedrede lyd, som er den bedste i sin klasse, og dens evne til at oplade andre bærbare enheder, er det dens fremragende Bluetooth-funktioner, som sætter JBL Charge 2 i toppen af fødekæden. Du kan nemt slutte Charge 2 til enhver Bluetooth-kompatibel enhed ved at trykke én gang på Bluetooth-knappen på den bærbare højttaler. Med Bluetooth A2DP og SBC-codec, der giver din Bluetooth kraftige og trådløse afspilningsmuligheder, er den også udstyret med en mikrofon til den håndfrie højttalertelefon til konferenceopkald, som har indbygget støj- og ekkoannulleringsteknologi, der giver enestående trådløs lyd og klarhed til din musik og opkald. Til sidst kan du få adgang til den bærbare højttalers sociale Bluetooth-tilstand, som giver op til tre forskellige brugere mulighed for at forbinde deres smartphones eller tablets til en enkelt Charge 2. Nu kan du og dine venner efter tur dele jeres egne afspilningslister i én højttaler - så I aldrig løber tør for musikalternativer. JBLs lydingeniører har aldrig været bange for at tage de største udfordringer op. Charge 2 er et yderligere bevis på, at den bedste lyd i sin klasse og banebrydende innovation er dybt forankret i vores blod.

Ligegyldigt, hvordan du tilslutter, afspiller eller streamer den, udfører JBL Charge opgaven ved hjælp af to enheder og to passive basenheder, som giver en kraftig og slående lydoplevelse.
Charge 2 kommer med Bluetooth 3.0, der giver dig mulighed for at tilslutte den med enhver Bluetooth-kompatibel enhed, så du kan nyde de gode øjeblikke trådløst - for ikke at tale om muligheden for at kommunikere med dine venner ved hjælp af Charge 2s håndfrie højttalertelefon til konferenceopkald, der er udstyret med støj- og ekkoannulleringsteknologi.
JBL Charge 2 kommer på samme måde som dens meget holdbare forgænger med et 3,7 V 6000 mAh li-ion-batteri, som giver dig mulighed for at afspille din musik i op til 12 timer uden at skulle genoplade. Der er strøm tilovers, så du kan oplade dine telefoner, tablets og musikafspillere. Det er endnu mere imponerende, når du tager dens nyligt opgraderede lyd, som er den bedste i sin klasse, og dens overordnede basudgang i betragtning.
Hvad er det sjove ved at have den bedste lyd i sin klasse, hvis du ikke deler den med vennerne? Med social Bluetooth-tilstand på Charge 2 kan op til tre personer efter tur afspille deres afspilningslister på deres respektive mobiltelefon, tablet og bærbare computer på den samme bærbare højttaler - så holdes musikalternativerne kørende nonstop. Enhver Bluetooth-kompatibel enhed er velkommen til at opleve den trådløse kraft i Charge 2.

FAQs & How-Tos

4 results