JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Bærbar vandtæt højttaler

Getting started with your JBL Flip 5 Tomorrowland Edition

Product Specifications

Udgangseffekt (W)
20
Dynamisk frekvensområde (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Mål (inch)
7.12 x 2.91 x 2.71
Mål (cm)
18 x 7.4 x 6.9
Vægt (kg)
0.54
Vægt (lbs)
1.2
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt
0-11dBm
Bluetooth-version
4.2
Ladetid (timer)
2.5
Spilletid (timer)
12
JBL PartyBoost
Ja
Vandtæt
Ja
Genopladeligt batteri
Ja

Kraftfuld lyd til alle dine eventyr

Tag din musik med på farten med den kraftfulde JBL Flip 5 Tomorrowland Edition. Vores lette Bluetooth-højttaler kan tages med overalt. Dårligt vejr? Intet problem. Med det vandtætte design kan du rocke til vores berømte lyd i al slags vejr. Mere gang i den. Par to JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at få stereolyd, eller forbind flere JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at skabe en endnu større fest. Få mere end 12 timers spilletid til din yndlingsmusik.

Mærk din musik. Den helt nye racerbaneformede dynamiske enhed i Flip 5 Tomorrowland Edition leverer stor effekt. Oplev kraftfuld bas i et kompakt design.
Slip for besværet med at oplade dit batteri. Flip 5 Tomorrowland Edition giver dig mere end 12 timers spilletid. Hold musikken i gang længere og højere med den berømte JBL-lyd.
Tag dine højttalere med overalt. Poolparty? Perfekt. En pludselig byge? Intet problem. Fest på stranden? Flip 5 Tomorrowland Edition er IPX7-vandtæt ned til en meters dybde og giver dig udendørs underholdning uden bekymringer.
PartyBoost giver dig mulighed for at parre to JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at få stereolyd eller forbinde flere JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at sætte ekstra gang i festen.
Tag dette lille vidunder på håndleddet, og slå dig løs. Det holdbare stofmateriale og robuste gummihus beskytter din Flip 5 Tomorrowland Edition, når du slår dig løs i det fri.