JBL® CONTROL XSTREAM

TRÅDLØSE STEREOHØJTTALERE MED INDBYGGET CHROMECAST

Getting started with your JBL® CONTROL XSTREAM

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Modelnavn
JBL Control XStream
Basenhed
5.25" (133mm) woofer
Diskantenhed
1" (25mm) diskantenhed
Mærkeeffekt
30W per kanal RMS
Frekvensområde
70 Hz-20 kHz
Signal-støj-forhold
80dBA
Input-tilslutninger
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi
Produktets dimensioner (B x D x H)
253,5 mm x 178 mm x 145,5 mm per højttaler
Vægt
2,65 kg (primær højttaler); 2,63 kg (sekundær højttaler)
Indpakningens dimensioner (B x H x D)
430 mm x 230 mm x 300 mm
Bruttovægt
6,7 kg
Strømforsyning
100-240 VAC, 50/60Hz, 60 watt
Strømforbrug i dvaletilstand
<2,0 W (for primær højttaler), <0,5 W (for sekundær højttaler)
Bluetooth®-version
4,2
Bluetooth®-senders frekvensområde
2402−2480 MHz
Bluetooth®-sendereffekt
< 4 dBm
Bluetooth®-sendermodulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
5G WiFi-senders frekvensområde
5,150~5,350 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5.825 GHz
5G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
5G WiFi-modulation
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11 n/ac
2,4G WiFi-senders frekvensområde
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre 13 kanaler)
2,4G WiFi-sendereffekt
< 20 dBm (EIRP)
2,4G WiFi-modulation
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G WiFi-netværkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
Strømforbrug i dvaletilstand
2,0 watt/time
Bemærk - JBL Control XStream skal bruges til streaming af musik via Bluetooth- og Wi-Fi-teknologi. Dette produkt er designet til at tænde med det samme og være klar til at afspille musik med et øjebliks varsel. JBL Control Xstream er i overensstemmelse med EU's energilovgivning. Den går i dvaletilstand (netværksforbundet standby) efter 10 minutters inaktivitet, hvorefter den kan genaktiveres via Bluetooth® eller Wi-Fi.

Stream din musik når som helst

JBL® Control XStream er verdens første trådløse højttalerpar med Chromecast built-in, Spotify Connect og Bluetooth®. Kraftfuld og perfekt både ude og inde. Med Chromecast built-in kan du hurtigt streame musik fra din yndlingsmusik-app, radio eller podcast fra tjenester som Google Play Music og Spotify til din højttaler ved hjælp af din smart-enhed eller talestyring, mens du arbejder med Google Assistant. For at gøre din fest endnu bedre kan højttalere med Chromecast built-in grupperes, så den samme sang spiller i alle rum. Desuden får du med Spotify Connect problemfri styring af din musik. Tryk en enkelt gang på ”PLAY”-knappen på højttaleren for straks at afspille din yndlings-playliste.

Stream din musik uden afbrydelser med Chromecast built-in.
Afspil straks din playliste med ET TRYK via Spotify Connect.
Nyd trådløs stereolyd, der placerer musikken lige foran dig.
"Fungerer sammen med Google Assistant. Du kan nemt styre afspilning af musik i flere forskellige rum med talestyring*. *Kræver Google Home"
Perfekt til fester omkring poolen eller til at hænge ud på stranden.
Få glæde af flere tilslutningsmuligheder med enhver enhed via Bluetooth ® eller 3,5 mm indgang.
Understøtter den seneste 802.11AC netværksteknologi og Wi-Fi med dobbelt frekvensbånd (både 2,4 GHz og 5 GHz), som giver en hurtigere, mere robust og stabil trådløs forbindelse.
Sæt nemt dit system op og styr multirum-afspilning med Google Home appen. Med den trinvise guide kommer du hurtigt i gang med at streame din musik.
Chromecast streamer direkte fra internet, så du får lyd i den højeste kvalitet. Nyd krystalklar lyd - præcis som kunstnerne havde tænkt sig.

FAQs & How-Tos

16 results
< 1 2 >

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +45 32712498

Monday - Friday: 09:00 - 17:00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00