JBL Quantum Stream Wireless Lightning

Bærbar og trådløs streamingmikrofon

Getting started with your JBL Quantum Stream Wireless Lightning

Getting started with your JBL Quantum Stream Wireless Lightning

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Strømforsyning
5 V ⎓ 1 A
Type
Kondensator-mikrofon
Karakteristik
Omnidirektionel
Frekvensområde
20 Hz-20 kHz
Dynamikområde
86 dB
Følsomhed
-36 dBV/Pa ved 1 kHz
Maksimalt lydtryksniveau
100 dB SPL (1kHz @ 1m) dBu
Bitdybde
16 bit
Samplingfrekvens med miljøstøjreduktion slået fra
48 kHz
Samplingfrekvens med miljøstøjreduktion slået til
16 kHz
Mikrofon
11,2 g
Dongle
6,6 g
Ladeetui
47,4 g
Tilsvarende støj (dBA)
22 dBA
2,4 GHz trådløst senderfrekvensområde
2,406 GHz-2,474 GHz
2,4z GHz trådløs transmittermodulation
GFSK
2,4 GHz trådløs transmittereffekt
<10 dBm (EIRP)
Maksimal brugstemperatur
45 °C
Batteritype til mikrofon
Litium-ion-polymer (130 mAh/3,85 V)
Batteritype til ladeetui
Litium-ion-polymer (550 mAh/3,7 V)
Ladetid
2 timer fra tomt batteri
Optagetid (støjreduktion til/fra)
Op til 6 timer

Tag dit show med ud i verden Der er indhold overalt. Optag det. Stream dit liv Gå aldrig glip af en chance for at skabe indhold Den ideelle mikrofon til at tage med Bare tryk på optageknappen Tryk på knappen og optag

Optag, stream og skab indhold hvor som helst. Den trådløse JBL Quantum Stream med Lightning-dongle til Apple-enheder er en alsidig og fleksibel mikrofon med et retningsuafhængigt optagemønster, der opfanger lyd i høj kvalitet. Det lette clip-on-design er superkomfortabelt. Og alligevel leverer den klare optagelser med justerbar reduktion af omgivende støj og muligheden for at bruge vindhætte, når det blæser. Justerbar mikrofonforstærkning gør det nemt at optage i ethvert miljø, og takket være mute-knappen med LED-indikator glemmer du aldrig at tænde mikrofonen. Oven i alt dette er mikrofonen kompatibel med den kraftfulde JBL Headphones-app, så du fuldt ud kan tilpasse, hvordan du lyder. Tag dit show med ud i verden med den trådløse JBL Quantum Stream.

Sæt den trådløse Lightning-dongle med 2,4 GHz og lav forsinkelse direkte i din Apple-enhed, og du har forbindelse. Så enkelt er det. Og du kan roligt bevæge dig væk fra din enhed, for du har 100 meters transmissionsrækkevidde.
Du kan være sikker på, at din stemme er tydelig og klart defineret på trods af vind og støj. Det retningsuafhængige optagemønster med justerbar reduktion af omgivende støj giver mulighed for præcise optagelser - med eller uden lyd fra omgivelserne.
Brug JBL Headphones-appen til at skrue op eller ned for lydstyrken for din stemme, der går ind i mikrofonen, og dine optagelser vil lyde fantastisk – uanset om du optager på et bibliotek eller en fodboldbane.
Optag eller send trådløst i op til 6 timer, og få 18 ekstra timer fra ladeetuiet. Hvis du har travlt, giver en hurtig opladning på 15 minutter dig en hel ekstra time at optage i.
JBL Headphones-appen giver dig en personlig oplevelse, mens du optager. Tilpas nemt equalizer, volumen, støjdæmpning, automatisk slukning, LED-niveau og meget mere direkte fra din Apple-enhed.
Den medfølgende vindhætte er nem og hurtig at montere og giver mulighed for krystalklare udendørsoptagelser.
Takket være statuslamperne på mikrofonen og etuiet ved du altid, hvornår du er tilsluttet, hvornår du optager, og hvornår batteriet skal oplades. Du kan også dæmpe LED-lamperne i situationer med svagt lys ved hjælp af JBL Headphones-appen.
Du kan nemt oplade din Apple-enhed, mens du streamer via et ekstra USB-C-stik i donglen