UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Hero UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Front UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Back
UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Hero
  • UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - Teal - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - White - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - Red - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image

UA True Wireless Streak

UA True Wireless Streak er udviklet til maksimal ydelse i minimal størrelse - uden forstyrrelser. Det lette design med Sport Flex Fit-ørespidser sikrer optimal komfort og en sikker pasform, som er testet af sportsudøvere. Den vandtætte UA-teknologi beskytter mod elementernes rasen. JBL Charged Sound er optimeret til fyldig lyd med kraftfuld bas, som øger din motivation. Med Bionic Hearing og TalkThru kan du hurtigt kommunikere med din træningsmakker, mensAmbient Aware​ lader dig høre omgivelserne. Et enkelt tryk giver dig nem kontrol, og de indbyggede reflekser gør dig ekstra synlig. Opladeren i lommeformat giver dig 18 timers samlet spilletid, så du kan yde dit allerbedste.

Product Specifications

General Specifications

Ørespids-materiale Silicon
Enheds-størrelser (mm) 5.8

Audio Specifications

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB) 97
Dynamisk frekvensområde (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm) 16
Antal dynamiske enheder pr. øre 1

Dimension Specifications

Charging Case Weight (oz) 2.2
Earpiece Weight (oz) 0.6
Vægt (g) 63.5
Vægt (g) 13.6

Control Connect Specifications

Bluetooth-profiler A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.7
Bluetooth-frekvens 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt 0 - 10dbm
Bluetooth-version 5
Please consult the documents for in-depth specs

Documents & Downloads

What’s in the Box

• 1 X UA True Wireless-hovedtelefoner
  • 3 X ørespidser
  • 3 X Sport Flex Fit-ørefinner
  • 1 X Opladningsetui
  • 1 X TYPE-C USB-kabel
  • 1 X 12 måneders UA premium-medlemskab af MAPMYRUN
  • 1 X Lynguide / sikkerhedsblad / garantibevis / advarselsblad