Synchros S100i

Avanceret hovedtelefon

Sold from 2013 until now

Getting started with your Synchros S100i

Product Specifications

Frequency Response
10Hz – 22kHz
Maximum SPL
106dB @ 5mW
Rated Input Power
5mW
Connector
3.5mm jack
Driver
Advanced 9 mm driver

Comfortable – adaptable – powerful

Ultralet håndværk – kraftfuld lyd Den nye JBL Synchros S100 leverer forbløffende lyd i et moderne design. Ørestykker i aluminiumsstøbning med metalaccenter sikrer, at disse øretelefoner skiller sig ud fra de andre. Vinklede ørespidser og intelligent kabelhåndtering leverer en behagelig, stabil pasform, der giver timevis af lytteglæde. S100 er modelleret efter de samme JBL-lydsystemer, der anvendes i verdens mest prestigefulde natklubber, og leverer en afbalanceret lydoplevelse med forbløffende klarhed og dyb, kraftfuld bas. Leveres i to farver og to konfigurationer, Onyx and Glacier: Remote med tre knapper til Apple- eller universalenheder. Uanset hvad, løfter Synchros S100 din bærbare lyd til nye højder.

JBL S100 leveres i en ultralet, yderst robust aluminiumsramme, der giver timevis af behagelig lytning.
En præcisionsfremstillet 9 mm enhed, der er ideel til avanceret lytteydelse.
Videnskabeligt udviklet akustik og en førsteklasses 9 mm enhed udgør hjertet af JBL PureBass-ydelsen, der giver din bas al kraftfuldheden og klarheden – den slags, du forventer fra verdens førende aktør inden for koncertlyd. Resultater taler for sig selv: JBL lydklarhed uanset frekvens og lydstyrke, så du kan få glæde af de dybeste trommelyde uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.
Vinklede ørespidser med tre forskellige størrelser silikoneomslag, der sikrer nemhed og komfort for din lytteoplevelse.
Uanset hvilken konfiguration, det flade kabel til din S100 leveres i, er det udformet til at være filtrefrit.
Comply™-skumspidser sikrer et højt niveau af isolering med forbedret lydniveau.