Leap Wireless for Women

In-ear hovedtelefoner, som er designet særligt til kvinder

Getting started with your Leap Wireless for Women

Bluetooth
Available Colors
Aqua

The Bright Side of Wireless

Det forbedrer hver eneste træningssession. yurbuds® LEAP Wireless For Women in-ear hovedtelefoner byder på typisk yurbuds-ergonomi, som giver en komfortabel, sikker pasform til små ører. Få JBL® Signature Sound med PureBass Performance, mere end 6 timers musik- og taletid, hørbare og synlige batterialarmer samt nem styring af lyden, alt sammen uden ledninger der kan komme i vejen. Bluetooth tilslutningen gør det nemt at tilslutte dem til din enhed, så hvad venter du på? Opdag den lyse side af trådløs.

Fås kun hos yurbuds: Vores patenterede TwistLock® teknologi sørger for at hovedtelefonerne aldrig falder ud, selv under de mest voldsomme fysiske aktiviteter.
Komfort der står distancen: yurbuds gør aldrig ondt, eftersom de har et ergonomisk design, der ikke har kontakt de områder i øret, hvor der er flest nerver. De fremstilles i silikone af medicinsk kvalitet, som gør at de er ekstremt bløde og komfortable.
De er udviklet til alle former for træning, og yurbuds kan klare både regn, vand og sved.
med PureBass
For at sikre større holdbarhed og mobilitet er de vævede ledninger modstandsdygtige over for både sammenfiltring og sønderrivning.
Mikrofonen er modstandsdygtig over for sved og vand, og er udstyret med 3 knapper, som gør det nemt at betjene systemet, når man skal gøre flere ting på én gang. Du kan styre opkald, lydstyrke og afspilning med et tryk på knappen, uden du behøver at afbryde det du er i gang med. Kun kompatibel med Apple(R) iPhone®, iPod® og iPad®.