JBL Tune 210

hovedtelefoner

Sold from 2016 until now

Getting started with your JBL Tune 210

8.7
Number of Microphones
1
96.0
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz - 20 kHz
16.0
Antal dynamiske enheder pr. øre
1.0
Hovedtelefonernes kabel-længde (cm)
121.0
Hovedtelefonernes kabel-længde (ft)
3.97
Vægt (g)
80.0
Vægt (oz)
2.82
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Ja
Stofpose
Ja
Sammenfiltringsfrit, fladt kabel
Ja

Kraftfuld og fed bas, klar til rejsen

Vi er glade for at præsentere JBL TUNE210 hovedtelefonerne. Lette, bekvemme og kompakte. Under kapslen med metal-finish leverer 8,7 mm enhederne den fedeste bas, som gengiver den kraftfulde JBL Pure Bass-lyd, der kendes fra alverdens koncertsale, scener og indspilningsstudier. Fjernbetjeningen med én knap lader dig styre afspilningen af musik, ligesom du hurtigt kan besvare opkald via den indbyggede mikrofon. Derfor bliver JBL TUNE210 din daglige følgesvend på arbejdet, i hjemmet og på farten.

I over 60 år har JBL konstrueret den præcise og imponerende lyd, som kan høres på de største musikscener verden over. Disse hovedtelefoner gengiver samme JBL-lyd og frembringer en bas, der både er dyb og kraftfuld.
Styr musik-afspilningen med den praktiske fjernbetjening med én knap. Ringer telefonen? Besvar straks opkaldet via den indbyggede mikrofon.
Et fladt kabel, som er robust og ikke vikler sig sammen i knuder.
TUNE210 er forfinet med metal-finish, så designet er lige så lækkert som lyden.