JBL DUET Mini 2

Trådløse øretelefoner med nakkebånd

Getting started with your JBL DUET Mini 2

Product Specifications

Enhedsstørrelse
8.6 mm
Dynamisk frekvensområde
20 Hz-20 kHz
Følsomhed
96 dB SPL/1mw
Maks. indgangseffekt
6 mW
Sendefølsomhed ved 1 kHz dB v/pa
-21
Impedans
16 Ω
Bluetooth-sendereffekt
0~4 dBm
Bluetooth-sendermodulation
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz-2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-version
V4.1
Polymer li-ion batteri
3,7 V, 120 mAh
Opladningstid
6h timer
Taletid med BT aktiveret
> 6 timer
Vægt (g)
16,2g

DROP KABLERNE, BEVAR BASSEN

​DUET Mini 2 hovedtelefonerne giver dig alt, du har brug for, mens du er på farten. De har JBL's Pure Bass-lyd med kraftfuld basydelse og 6 timers batterilevetid for langvarig musiknydelse. Du kan skifte problemfrit mellem dine spillelister og telefonsamtaler, så du aldrig går glip af et opkald. JBL DUET Mini 2 hovedtelefonerne har Bluetooth, så du får trådløs adgang til din musik. De er elegant fremstillet med detaljer i aluminium og fås i to forskellige farver med 3-knaps-fjernbetjening / mikrofon og et beskyttelsesetui.

Kraftfuld JBL-lyd i et kompakt og stilfuldt design.
Oplades på 2 timer
Skift let og ubesværet mellem musik på din mobile enhed til telefonopkald, så du aldrig går glip af en samtale.
Iøjnefaldende, førsteklasses materialer, som sikrer, at dine hovedtelefoner ser lige så godt ud, som de lyder.
Magnetiske ørepropper gør, at hovedtelefonerne kan hvile komfortabelt omkring din hals, når de ikke bruges, og du undgår sammenfiltring.
​3-knaps fjernbetjeningen med mikrofon virker med de fleste smartphones og giver let kontrol over musik og håndfri opkald. Let adgang til stemmeassistent med at langt tryk på afspil/pause-knappen.
Ørepropper i forskellige størrelser og et blødt, fleksibelt nakkebånd giver en god og komfortabel lytteoplevelse.
Holder dine hovedtelefoner beskyttet, mens du er på farten.

FAQs & How-Tos

1 results