JBL C115TWS

Totalt trådløse øretelefoner

Getting started with your JBL C115TWS

Product Specifications

Weight (g)
51.8
5.8
108
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
14
Antal dynamiske enheder pr. øre
1
Vægt (g)
41.5
Charging Case Weight (oz)
1.4
Vægt (g)
10.3
Earpiece Weight (oz)
0.4
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt
0 - 12dbm
5.0
Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
6
Ja
Charging cable
Ja
Stemmeassistent
Ja
Smart opladningsetui
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Ægte trådløse
Ja
Trådløse
Ja

Ren bas. Ingen kabler.

Fordyb dig i din egen verden. Uanset om du lytter til musik eller modtager opkald, er her ingen ledninger, der holder dig tilbage. Med Dual Connect kan du bruge ethvert af de to ørestykker, eller begge to, præcis som du foretrækker, i både stereo og mono. Dine yndlingsartister lyder fantastisk med JBL Pure Bass. Med op til 21 timers batteritid og en behagelig pasform kan du holde festen kørende dag og nat. Og hvis du savner resten af verden, kan du foretage og afslutte opkald, eller tale med din stemmeassistent, med en enkelt finger. Så enkelt er det!

JBL har gennem årtier leveret lyd til festivaler og koncerter i hele verden. Nu vækker JBL din egen verden til live med den fantastiske Pure Bass-lyd.
Med op til 21 timers batteritid (6 timer i øretelefonerne og 15 timer i etuiet) kan du lytte hele dagen og hele natten og få ekstra spilletid med blot 15 minutters opladning. Hold gang i din egen private koncert, lige så længe du orker.
Venstre øre, højre øre, begge ører? Med Dual Connect kan du nemt vælge mellem at lytte til musik eller foretage opkald med enten det ene eller begge ørestykker. Og batteriet løber aldrig tør, fordi du kan oplade det ene ørestykke, mens du bruger det andet.
Oplev frihed uden ledninger med de totalt trådløse JBL C115TWS-øretelefoner - uden at ofre komforten. De tætsiddende øretelefoner leveres med ørespidser i tre størrelser, så de passer til dine ører.
Foretag og afslut opkald, eller tal med din stemmeassistent, med en enkelt finger. Så enkelt er det!