ErgoSport Armband Iphone 5

Justerbart armbånd med Radiant Reflect-teknologi og nem betjening af enheder.

Documents & Downloads

Product Specifications

Available Colors
Black, Aqua

Arm Yourself with Motivation

Motivation kan bæres på armen med yurbuds® ErgoSport™ Armband. Dette justerbare armbånd er lavet af blødt, svedsikkert neopren, som giver en sikker, komfortabel pasform, mens RadiantReflect™ teknologien sørger for den bedste synlighed. Et personligt sikkerheds-id indeholder oplysninger til brug i en nødsituation, og det berøringsfølsomme etui sørger for nem styring af telefonen, mens du er på farten. Gør det nemt at komme hurtigt af sted. Tilgængelige versioner: Universel smartphone & iPhone® 5

Et blødt bånd af neopren sikrer en komfortabel pasform, der bliver siddende og passer til de fleste arme.
Stilfuld om dagen og dobbelt så sikker om natten - Radiant ReflectTM er en refleks-teknologi der giver størst mulig synlighed i mørket.
Enkel betjening er central i yurbuds' produktdesign. Det er essentielt når du skal bruge din smartphone eller mp3-afspiller.  Vores etui gør det nemt at få adgang til enheden.
Alle armbånd fra yurbuds får en antibakteriel overfladebehandling, der forhindrer spredning af smitsomme bakterier.