JBL Quantum 360P Console Wireless

Trådløst over-ear-headset til konsolspil med aftagelig boom-mikrofon

Getting started with your JBL Quantum 360P Console Wireless

Getting started with your JBL Quantum 360P Console Wireless

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Enheds-størrelser (mm)
40
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Dybde (cm)
2.5
Ear Cup Depth (in)
1
Højde (cm)
10.2
Ear Cup External Height (in)
4
Bredde (cm)
8.9
Ear Cup External Width (in)
3.5
Indre bredde (cm)
6.1
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Indre højde (cm)
4.9
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Vægt (g)
252
Earpiece Weight (oz)
8.9
2,4 GHz trådløs sendeeffekt
<7 dBm
2,4 GHz trådløs modulering
GFSK, π/4-DQPSK
2,4 GHz trådløs transportfrekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-transmitteret effekt
<12 dBm @BR - <3 dBm @ EDR2M
Bluetooth-sendemodulation
GFSK, π/4-DQPSK
Bluetooth-frekvens
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-profil-version
HFP
Bluetooth-version
5.2
Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
26
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Over-ear
Ja
Trådløse
Ja

Dare to Dive In

Er du klar til at opgradere dit gameplay? Mød vores JBL Quantum 360P Console Wireless-headset, der er ideelt til PlayStation, og som også fungerer sammen med Nintendo Switch, PC og Mac. JBLs QuantumSOUND Signature sætter dig i centrum af hver eneste scene, fra de mest forsigtige fodtrin til de mest larmende laserblasts. Uanset hvor vildt det bliver, betyder den aftagelige boom-mikrofon med retningsbestemt stemmefokus, at dine holdkammerater altid kan høre dig tydeligt. Tabsfri trådløs teknologi, op til 22 timers batterilevetid og lette ørepuder med memory-skum betyder, at du aldrig går glip af et sekunds action selv under de længste gaming-sessioner. PC-softwaren JBL QuantumENGINE finjusterer lyden, så du får den ultimative konkurrencefordel. Dine modstandere ved ikke, hvad der rammer dem.

Når splitsekunders timing er vigtig, kan du ikke være bundet til dit system. Den trådløse og tabsfri 2,4 GHz forbindelse i gaming-kvalitet giver dig total bevægelsesfrihed uden lydudfald i kampens hede. Dette headset er kompatibelt med alle enheder, der understøtter Bluetooth, f.eks. smartphones og tablets.
Den biograflignende JBL QuantumSOUND-signatur gør enhver scene til noget helt særligt, fra de mest forsigtige fodtrin til de mest larmende laserblasts. JBL Quantum 360P Console Wireless er baseret på 40 mm enheder, som omslutter dig i spillet, så du opnår en ægte konkurrencefordel.
Spil er ofte støjende, men takket være den aftagelige, retningsbestemte boom-mikrofon med stemmefokus vil dit hold altid høre dig tydeligt med JBL Quantum 360P Console Wireless. Her er også en praktisk mute-funktion, hvis du skulle få brug for at være lydløs under en hemmelig mission i den virkelige verden.
JBL Quantum 360P Console Wireless-headsettet er designet til fuld kompatibilitet med PlayStation 5 3D-lyd.
Op til 22 timers batteritid (med dongle, op til 26 timer med Bluetooth) betyder fremragende JBL-lyd gennem selv dine længste gamingsessioner. Har du alligevel brug for ekstra tid? Fem minutter giver dig en times ekstra spilletid, og du kan oplade med USB-kablet, mens du spiller.
JBL Quantum 360P Console Wireless-teknologien muliggør kommunikation fra to kilder samtidigt: Mens donglen holder dig forbundet til spillet, giver Bluetooth dig mulighed for at tage et opkald og derefter vende tilbage til spillet uden problemer.
De holdbare JBL Quantum 360P Console Wireless har en let hovedbøjle og ørepuder i memory-skum betrukket med kunstlæder. Det giver total komfort, selv under episke sessioner, som varer hele natten.
Kontrollér, hvad du hører, og opgrader dit spil. Brug PC-softwarepakken til at tilpasse JBL QuantumSURROUND, EQ, sidetone, mikrofonindstillinger, gemme dine profiler og meget mere for at få den ultimative omsluttende lydoplevelse.
JBL Quantum 360P Console Wireless-headsettet er optimeret til PlayStation. Dette headset er også kompatibelt med PC og kan tilsluttes trådløst (via 2,4 GHz) med PC, PlayStation*, Nintendo Switch™** og Mac. De funktioner, der drives af JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofonindstillinger osv.), er kun tilgængelige på PC. Tjek tilslutningsvejledningen for oplysninger om kompatibilitet. *Trådløst kompatibel med alle PlayStation-modeller inklusive PS5 og PS4. **Trådløs kompatibilitet med Nintendo Switch gælder kun, når den er docket.

FAQs & How-Tos

3 results
  • You can clean it by wiping it gently with a damp cloth. Take extra care not to let water leak into the speaker chamber, as it will damage the speaker drivers.
  • You can clean it by wiping it gently with a damp cloth. Take extra care not to let water leak into the speaker chamber, as it will damage the speaker drivers.
  • JBL Quantum 300, 350, 360P/X, 400, 600, 610, 800, 810, 910, 910 P/X, ONE, TWS, TWS Air, Stream, Stream Talk, Stream Studio and Stream Wireless are working with the QuantumENGINE.