JBL Tune 125BT

Trådløse øretelefoner

Getting started with your JBL Tune 125BT

Product Specifications

Weight (g)
16.2
8.6
Number of Microphones
1
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
96dB SPL/1mw
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
16
Enhedsstørrelse
8,6 mm
Vægt
16,2 g
Bluetooth-profiler
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frekvens
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth sender-effekt
0~4dBm
5.0
Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
16
Ja
Charging cable
Ja
3-knaps-fjernbetjening med mikrofon
Ja
Sammenfiltringsfrit, fladt kabel
Ja
Øretelefoner med nakkebånd
Ja
Flerpunktsforbindelse
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Lynopladning (5 min. = 1 t spilletid)
Ja
Trådløse
Ja

En tag med-løsning, der lyder fremragende.

Med JBL Pure Bass-lyden tilbyder JBL TUNE 125BT en trådløs løsning uden tab af lydkvalitet. De er nemme at tage med og bruge i hverdagen. Desuden har du mulighed for at foretage eller besvare håndfri opkald, og du får 16 timers batterilevetid. Forestil dig hovedtelefoner, der oplades på blot 2 timer, fås i 6 flotte, nye farver, har et fladt, filterfrit kabel og vejer så lidt, at de er behagelige at bruge flere timer i træk. De indbyggede magneter sikrer, at hovedtelefonerne ikke dingler, og med flerpunktsforbindelsen mister du aldrig et opkald. Så det er let at se, hvordan JBL TUNE 125BT-hovedtelefonerne kan blive en vigtig del af din musikalske hverdag.

I over 70 år har JBL skabt den præcise, imponerende lyd, man finder på de store spillesteder rundt om i verden. Disse hovedtelefoner gengiver den samme JBL-lyd med en bas, der er både dyb og kraftig.
Afspil din yndlingsmusik i superhøj kvalitet takket være Bluetooth 5.0.
Det indbyggede batteri giver 16 spilletid, som på 2 timer hurtigt kan genoplades med type C-kablet. 10 minutters genopladning giver din 1 times afspilning.
Sørger for, at hovedtelefonerne bliver på deres plads omkring halsen uden at blive sammenfiltret, når de ikke er i brug.
Gør, at du nemt kan skifte fra en video på din tablet til et opkald på din telefon, så du aldrig går glip af et opkald
Få nem adgang til din smartenheds stemmeassistent fra hovedtelefonerne.
Foretag trådløse opkald, og hold styr på din musik uden at bruge hænderne.

FAQs & How-Tos

3 results