JBL Live Buds 3

Totalt trådløse, støjreducerende øretelefoner af øreprop-typen med Smart Charging Case™

Getting started with your JBL Live Buds 3

Getting started with your JBL Live Buds 3

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Enhedsstørrelse
dynamisk enhed på 10 mm/0,39"
Maksimal driftstemperatur
45 °C
Strømforsyning
5V 1A
Frekvensområde
20 Hz - 40 kHz
Impedans
16 ohm
Følsomhed
100 dB SPL ved 1 kHz
Maksimal SPL
97 dB
Mikrofonfølsomhed
-38 dBV/Pa ved 1 kHz
Ørestykke
4,6 g per styk (9,2 g i alt)
Opladningsetui
73 g
Øretelefonens mål
21,8 x 15,9 x 21,2 mm
Opladningsetuiets mål
61 x 51 x 30,8 mm
Bluetooth-version (øretelefon)
5.3
Bluetooth-version (opladningsetui)
5.1
Bluetooth-profilversion
A2DP V1,4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2,4 GHz – 2,4835 GHz
Bluetooth-sendereffekt (øretelefon)
<10 dBm (EIRP)
Bluetooth-sendereffekt (opladningsetui)
<7 dBm (EIRP)
Bluetooth-sendermodulering (øretelefon)
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sendermodulering (opladningsetui)
GFSK
Batteritype til øretelefoner
Litium-ion-batteri (60 mAh / 3,85 V )
Batteritype til ladeetui
Litium-ion-batteri (620 mAh/ 3,8 V)
Ladetid
2 timer fra tomt batteri
Musikspilletid med Bluetooth slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 10 timer
Musikspilletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til
Op til 8 timer
Musikspilletid med Bluetooth og ægte adaptiv støjreduktion slået til
Op til 7 timer
Taletid med aktiv støjreduktion slået fra
Op til 5,5 timer
Taletid med aktiv støjreduktion slået til
Op til 4,5 timer

Få din dag til at lyde fantastisk

Få tilpasset lyd uden overhovedet at se på din telefon. Brug knapperne på Smart Charging Case™ til JBL Live Buds 3, de totalt trådløse og støjreducerende øretelefoner med HD-lyd, til at justere alle funktioner uden at åbne JBL-appen på din enhed. Juster lydstyrke og EQ, styr din musik, besvar opkald, se beskeder – du kan endda tilpasse pauseskærmen med dine yndlingsbilleder. Og det er før, du får lov til at nyde den monumentale JBL Signature Sound fra Live Buds 3-øretelefonerne. Den bedste ægte adaptive støjreduktion i klassen fjerner forstyrrelser. JBL Spatial Sound gør film og musik virkelig medrivende. Når du skal besvare et opkald, sikrer 6 mikrofoner perfekt lydkvalitet i selv de mest støjende omgivelser. Du får alt dette plus 40 timers opladning: 10 timer i ørepropperne* og yderligere 30 i etuiet – og de kan oplades trådløst. Opladningsetuiet har en løkke til fastgørelse af en snor, så det bliver endnu mere praktisk. God lyd har aldrig været nemmere. (*med ANC slået fra)

JBL Live Buds 3's dynamiske enheder på 10 mm er drevet af JBL's signaturlyd. Hver højttalerenhed er perfekt indstillet til at levere dyb bas, afbalanceret mellemtone og raffinerede høje frekvenser – alt sammen uanset lydstyrke. JBL Spatial Sound får dig til at føle, at du er til en koncert, fordi lyden synes at komme fra alle sider omkring dig.
Du kan tilpasse alle aspekter af dine JBL Live Buds 3-øretelefoner med touchskærmen på 1,45 tommer på dit Smart Charging Case™. Displayet giver dig fuld kontrol over din lyd på alle enheder – bærbar computer, tv, smartphones eller tablets – uden at du behøver have adgang til JBL-appen på din smartphone.
Luk omverdenen helt ude, eller tilpas hvor meget omgivende lyd, du beslutter dig for at lukke ind, med fire støjfølsomme mikrofoner, der automatisk tilpasser sig dine omgivelser i realtid. Lydkompensationsfilteret i JBL Headphones-appen giver dig endda mulighed for at tilpasse og finjustere det adaptive støjreduktionsniveau til din ørekanals unikke form.
Nyd 10 timers spilletid plus yderligere 30 i opladningsetuiet.* Har du brug for at genoplade hurtigere? 10 minutter med et USB type C-opladningskabel giver dig yderligere fire timers spilletid. Du kan også genoplade med trådløs opladning. (*med ANC slået fra)
Seks stråleformende mikrofoner reducerer forstyrrelser fra vind og støj, så din tale altid går klart og tydeligt igennem. Du kan skabe dit eget opkaldsmiljø med Personal Sound Amplification, som tilpasser lydniveauet fra omgivelserne. Med stemmeudligning og stemmeniveauoptimering får du ikke kun fuld kontrol over, hvordan du lyder for andre, men også hvor højt de lyder for dig.
Skift ubesværet fra en Bluetooth-enhed til en anden. Så hvis du ser video på din tablet, går du ikke glip af et opkald på din mobil.
Med Google Finder-tjenesten vil et netværk på over 3 millioner Android-enheder automatisk hjælpe dig med at finde dine øretelefoner. Med Google Audio Switch skifter øretelefonerne problemfrit fra en Android Bluetooth®-enhed til en anden. Spring fra en video på din tablet til et opkald på din mobiltelefon, og gå aldrig glip af et øjeblik.
JBL Live Buds 3-øretelefonerne er vandtætte og støvtætte til alle dine udendørs eventyr, lige fra stranden til mountainbike-ruten.
Tilpas dit livs soundtrack. Du skal bare hente den gratis JBL Headphones-app for at tilpasse den måde, du lytter på. Juster den adaptive støjreduktion til dine ørers form, juster dine indstillinger for omgivende lydkontrol, opret en Relax-playliste for at hjælpe dig med at slappe af, tjek din bedste pasform, eller find dine øretelefoner. Du kan også vælge din foretrukne stemmeassistent, ændre hvordan øretelefonerne reagerer på håndbevægelser, eller tilpasse lydudgangen til lyd eller video for at få mest muligt ud af dit indhold - plus meget mere.
Hør og mærk hver eneste node på din playliste. Form din lyd, så den passer til din personlige lytteprofil, med interaktive tilpasningsværktøjer, der bruger præcise oplysninger om dig og dine præferencer til at give dig den nøjagtige lydkurve, der passer bedst til dig.