JBL Live 460NC - White - Wireless on-ear NC headphones - Hero JBL Live 460NC - White - Wireless on-ear NC headphones - Front JBL Live 460NC - White - Wireless on-ear NC headphones - Detailshot 1
JBL Live 460NC - White - Wireless on-ear NC headphones - Hero
  • JBL Live 460NC - White - Wireless on-ear NC headphones - Swatch Image
  • JBL Live 460NC - Black - Wireless on-ear NC headphones - Swatch Image
  • JBL Live 460NC - Rose - Wireless on-ear NC headphones - Swatch Image
  • JBL Live 460NC - Blue - Wireless on-ear NC headphones - Swatch Image

JBL Live 460NC

I din verden er fremragende lyd altafgørende. Ligesom muligheden for at fordybe sig i den helt rigtige stemning. Så tag et par JBL Live 460NC-hovedtelefoner på, og oplev begge dele. JBL Live 460NC-hovedtelefonerne er udstyret med store 40 mm-enheder, som leverer den berømte JBL-lyd med forbedret bas, der giver ekstra liv og kraft til hvert eneste nummer på din playliste. Aktiver den adaptive støjreduktion, hvis du har brug for fokus, og brug Smart Ambient-funktionen, hvis du vil fastholde kontakten til dine omgivelser. Brug for en hjælper i hverdagen? Få hjælp fra din foretrukne stemmeassistent med din stemme eller et tryk på ørekapslen. Hvis du opsætter Hey Google, kan du aktivere funktioner på dine JBL Live 460NC blot med din stemme. Ren magi! Hovedtelefonerne er lette og komfortable takket være det blødt polstrede hovedbånd. Du kan nyde 50 timers trådløs musik med aktiv støjreduktion slået fra. Samtaler afspilles i perfekt stereo, og med det praktiske aftagelige kabel kan du rocke videre, selv om batteriet er tomt. Når de ikke er i brug, sættes dine Live 460NC automatisk på pause. Og de begynder at spille igen, når du tager dem på. Slå dig løs, mens du stadig er tunet ind, med JBL Live 460NC-hovedtelefonerne. (*) Understøttes kun på Android. (**) Android 6.0 eller højere er påkrævet for fuld adgang til Alexa-funktioner, når denne enhed bruges.

General Specifications

Enheds-størrelser (mm) 40

Audio Specifications

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB) 96
Dynamisk frekvensområde (Hz) 20Hz – 20kHz
Impedans (ohm) 32

Dimension Specifications

Vægt (g) 210
Vægt (oz) 7.4
Hovedtelefonernes kabel-længde (m) 0.2
Headphone Cable Length (ft) 0.7
Ear Cup External Height (in) 2.6
Ear Cup External Width (in) 2.6
Ear Cup Internal Height (in) 1.4
Ear Cup Internal Width (in) 1.4
Ear Cup Depth (in) 0.6
Højde (cm) 6.7
Bredde (cm) 6.7
Indre bredde (cm) 3.5
Indre højde (cm) 3.5
Dybde (cm) 1.5

Control Connect Specifications

Bluetooth-profiler HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frekvens 2.402GHz – 2.48GHz
Bluetooth sender-modulation GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt <13dBm
Bluetooth-version 5.0

What’s in the Box

• Live 460NC
  • Lydkabel
  • Type-C-opladningskabel
  • 1 x garanti / advarselsark
  • 1 x startguide / sikkerhedsdatablad
JBL Live 460NC - What's in the Box