JBL Tune 305C USB

Øretelefoner med HD-lyd og JBL Pure Bass, USB-C-tilslutning, EQ-lydindstillinger og fjernbetjening med tre knapper og mikrofon.

Getting started with your JBL Tune 305C USB

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Frekvensområde
20 Hz – 40 kHz
Impedans
32 ohm
Følsomhed
102 dB SPL ved 1 kHz 1 mW
Størrelse
12,5 mm / 0,49" dynamisk enhed
Mikrofonfølsomhed
-42 dBV / Pa ved 1 kHz
Maksimal driftstemperatur
45 °C
Størrelse
12,5 mm / 0,49" dynamisk enhed
Vægt
15,3 g
Bluetooth-version
V 5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1,4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2,4 GHz – 2,4835 GHz
Bluetooth-sendeeffekt
< 11 dBm
Bluetooth-sendermodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådløs bærefrekvens
2,4 GHz – 2,4835 GHz
2,4 GHz trådløs transmittereffekt
<9 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådløs modulation
GFSK

HD-lyd med JBL Pure Bass. Fås nu på farten.

Vi præsenterer JBL Tune 305C USB-C øretelefonerne. Lette, komfortable og kompakte. Et par dynamiske enheder på 12,5 mm leverer den kraftfulde JBL Pure Bass-lyd, mens understøttelsen af HD-lyd sikrer fremragende lydkvalitet. Takket være USB-C-forbindelsen er de kompatible med en lang række produkter som PC'er, mobiltelefoner og spilenheder. Derudover giver fjernbetjeningen med tre knapper på et sammenfiltringsfrit fladt kabel mulighed for at styre musikafspilning, lydstyrke og EQ-indstillinger og besvare opkald på farten med en indbygget mikrofon. Alt dette gør JBL Tune 305C USB-C til din perfekte daglige ledsager – på arbejdet, derhjemme og på farten.

I over 75 år har JBL skabt den præcise, imponerende lyd, man finder på de store spillesteder rundt om i verden. Disse hovedtelefoner gengiver den samme JBL-lyd med en bas, der er dyb og kraftfuld. HD-teknologien giver dig klar og detaljeret lydkvalitet med et bredt frekvensområde.
Har du brug for at oprette forbindelse til en PC, mobiltelefon eller spilenhed? USB-C-tilslutning sikrer kompatibilitet med en lang række enheder*. *Tjek USB-C-kompatibiliteten med din enhed.
​Betjen din musik og lydstyrke med den praktiske fjernbetjening med tre knapper. Har du et indgående opkald? Besvar opkald på farten med den indbyggede mikrofon.
Vælg Standard, Bas eller Vocal for at finde den lyd, der matcher din smag ved hjælp af fjernbetjeningen med tre knapper på ledningen.
Det holdbare, flade kabel vil ikke slå knuder på sig selv, ikke engang i din taske.