GRAND TOURING GTO19T - Black - Stand-alone 3/4" Component Tweeter, 135W - Hero GRAND TOURING GTO19T - Black - Stand-alone 3/4" Component Tweeter, 135W - Detailshot 1 GRAND TOURING GTO19T - Black - Stand-alone 3/4" Component Tweeter, 135W - Detailshot 2
GRAND TOURING GTO19T - Black - Stand-alone 3/4" Component Tweeter, 135W - Hero

GTO19T

Hi-fi-bilhøjttalere fra JBL® GTO-serien bruger innovativ teknologi, der er designet til det miljø og de betingelser, man finder i moderne biler, så lyden har en fremragende kvalitet. Bilhøjttalere fra GTO-serien er den ideelle opgradering til enhver bils lydsystem takket være den patenterede Plus One®-bashøjttalermembran og robuste materialer såsom rammer af FRP (plastik, der er forstærket med fiberglas), kantophæng af butylgummi og diskantmembraner af stof. De mest populære fabriksfremstillede og eftermarkedsstørrelser er dækket, inklusiv separate komponenter med membran, diskant og passivt delefilter. JBL-højttalerne fra GTO-serien er nemme at installere og er bygget til at holde. De bringer musikken til live i bilen og yder højkvalitetslyd til rimelige priser.

General Specifications

Type Two-Way
Size 3/4 (19mm)

Audio Specifications

Nominal Impedance 3 ohms
Power Handling (Peak) 135W
Frequency Response 2.5kHz-21kHz
Power Handling (RMS) 45W
Sensitivity (2.83V/m) 93dB

Dimension Specifications

Mounting Depth (in) 13-16
Mounting Cutout Diameter (in) 1-5/8
Mounting Cutout Diameter (mm) 41
Mounting Depth (mm) 20
External Diameter (in) 2-1/4
External Diameter (mm) 56

What’s in the Box

• 2 GTO 19t 3/4" (19mm) component tweeters
  • 2 passive crossover networks
  • I-Mount and Starfish tweeter mounting hardware
  • Miscellaneous mounting hardware
  • Owner’s/installation manual

Call us

Talk to a product expert