JBL BassPro Micro

JBL BassPro Micro - aftageligt, aktivt subwoofer-system

Getting started with your JBL BassPro Micro

Product Specifications

Enhedssæt
8" (200 mm) woofer
Forstærkereffekt
140 W RMS
Frekvensområde
35 - 120 Hz
Sikring
15 A
Maks. strømforbrug
14,5 A
Hvilestrømforbrug
< 800 mA
Indgangsfølsomhed
0,05 - 2,0 V linjeniveauinput, 0,5 - 20 V højniveauinput
Crossover-frekvens
50 - 120 Hz
Crossover-hældning
12 dB/oktav
Basforstærkning
0 dB til +9 dB ved 65 Hz
Mål (L x B x H)
411 x 177 x 275 mm (16-3/16" x 7" x 10-7/8")
Driver Complement
8"(200mm) Woofer
Crossover Frequency
50Hz – 120Hz
Crossover Slope
12dB/octave
Bass Boost
0dB to + 9dB @ 65Hz

Få mere plads og giv bassen et boost med JBL BassPro Micro

JBL har skabt en ny, aftagelig basløsning med BassPro Micro. Dette ultrakompakte aktive subwoofer-system giver en utroligt imponerende basydelse i forhold til størrelsen. Kombinationen af en forstærker med 140-watt RMS i klasse D og subwooferen leverer 100 dB på en afstand af tre meter! Subwoofer-kabinettet monteres på den permanente forstærkerbase, men det kan fjernes igen på få sekunder, når du har brug for ekstra bagageplads. BassPro Micro er udstyret med højttaler- og linjeindgange, som let kobles til bilens eksisterende lydsystem. Her er også knapper til indstilling af indgangsfølsomhed, crossover-frekvens, fase og en bas-equalizer, som kan forstærke bassen med 9 dB. Med sit effektive og strømlinede design er BassPro Micro en ideel opgradering af enhver bils lydsystem. Kræver du endnu mere bas, kan du seriekoble to enheder - og opleve et regulært tordenvejr.

BassPro Micro er udstyret med robuste gittertekstiler, satin-forkromede knapper og en matsort kabinetfinish, så systemet ser lige så godt ud, som det lyder. Glæd dig til at vise vennerne, hvor den lækre lyd kommer fra.
BassPro Micro er konstrueret med et smart beslag, så baskabinettet let kan fjernes fra forstærken, der fungerer som den faste base i køretøjet. På den måde kan du hurtigt frigøre ekstra bagageplads.
Forstærkeren er udstyret med afstemt elektronik og er optimeret til BassPro Micro subwooferens karakteristik og kabinet-akustik. Drift i klasse D betyder også, at forstærkeren bliver mindre varm og trækker mindre strøm fra bilens elektriske system.
BassPro Micro systemet er designet til at være kompatibel med næsten alle slags bil-lydsystemer. Her er højttalerindgange til fabriksmonterede OEM-anlæg og RCA linjeindgange til eftermonterede kvalitets-anlæg. BassPro Micro er også udstyret med firekanals højttalerindgange for at sikre "non-fading" bas.
BassPro Micro er udstyret med et kredsløb til lydregistrering, så subwooferen kan tændes og gå i standby. Timeout-tilstanden er fastsat til tre minutter. (Systemet har en relativ langsom tidskonstant for at undgå utilsigtet tænding). Et automatisk kredsløb tænder forstærkeren, når der registreres et lydsignal. En afbryder gør det muligt at deaktivere lydregistreringen, hvis man foretrækker at tænde med en fjernbetjening.
For at opnå en endnu mere dramatisk basforstærkning kan du seriekoble to BassPro Micro'er med et standard 3,5 mm kabel. Det er ikke nødvendigt med yderligere kabelføring.
En række knapper lader dig fintune BassPro Micros ydeevne baseret på køretøjets type, systemets placering og din egen smag: Med knappen for indgangsfølsomhed kan du indstille maksimalt systemsignal uden voldsom clipping eller forvrænget bas. Med knappen for crossover-frekvens kan du indstille den korrekte frekvens for dit køretøj. Med knappen for bas-equalizer kan du forstærke bassen med helt op til 9 dB. Med knappen for faseskift kan du opnå en korrekt fasejustering mellem subwooferen og hovedhøjttalerne, uanset hvor i bilen disse er placeret. Den overordnede gevinst er ren og uforvrænget bas i alle typer musik.