JBL® Everest™ 100

In-ear Wireless Headphones

Empezando con su JBL® Everest™ 100

Bluetooth
Dynamic frequency response range
10-22kHz
Driver sensitivity
96dB/1kHz, 1mW
Maximum SPL
103dB
Rated power input
5mW
Microphone sensitivity
–42dBV/Pa
Battery type
Polymer Li-ion Battery (3.7V, 50mAh x 2)
Music play time with BT on
up to 8 hours
Frequency Response
10-22kHz
16
Earbud dimension W x H x L (mm)
14.7 x 14.8 x 30.4
Mic housing dimension W x H x L (mm)
9.1 x 7.2 x 42.3
Driver
5.8mm
Driver
5.8mm

Ultimate Sound Unbound

JBL® Everest™ Elite 100 is legendary sound in an on-the-go design. Bluetooth 4.1 technology enables wireless connectivity, JBL Pro Audio Sound delivers a dynamic listening experience, and ergonomic earpieces allow for unprecedented fit, and comfort in your ears. A rechargeable battery offers up to 8 hours of performance, and its built in microphone with echo cancellation technology provides more natural sounding voice calls. Enjoy ultimate sound – unbound.

Connect to any Bluetooth-enabled device for amazing sound quality without the hassle of wires.
Enjoy the same elevated experience and incredible sound JBL has been delivering to concert halls, studios and living rooms for almost 70 years.
These headphones are ergonomically designed to fit the unique contour of your ears. You’ll experience unprecedented comfort. Listen longer and enjoy it more.
Built-in microphone with echo cancellation technology delivers natural sounding calls.

Preguntas frecuentes y procedimientos

1 resultados
  • Cada producto se envía con un cable de carga micro USB. El USB es la única forma de cargar el producto y se pueden usar todos los cargadores USB comunes siempre que cumplan con las especificaciones de voltaje y corriente indicadas en el manual de inicio rápido (QSG) que vino con el producto. Consulte la sección "Especificaciones técnicas" del QSG para los datos de voltaje/corriente informados en "fuente de alimentación" o "carga de la batería".

¿No encuentras lo que buscas?

Contacte con Nosotros

Si compraste en nuestra tienda web JBL comuníquese con nosotros por el Live Chat o Envíanos un correo electrónico.

Live Chat (ícono en la esquina inferior derecha)

Horario de Atención

De Lunes a Viernes: 08:00 a.m a 6:00 p.m
Sábados: 09:00 a.m a 12:00 p.m

OBS: Si compraste con un minorista u otra tienda web, le recomendamos que se comunique con el lugar de compra, ya que ellos podrán informarle sobre sus opciones de garantía.