JBL LINK VIEW

Legendarisch geluid van JBL in een Smart Display met Google Assistant.

Aan de slag met uw JBL LINK VIEW

Aan de slag met uw JBL LINK VIEW

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Omvormer
2 x 51 mm (2") volledig frequentiebereik
Uitgangsvermogen
2 x 10 W RMS
Frequentiebereik
55Hz-22kHz (-6dB)
Signaal-ruisverhouding
> 80 dBA
Voeding
100-240 V~50/60 Hz
Bluetooth-versie
4.2
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402 – 2480 MHz
Vermogen Bluetooth-zender
≤10dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Draadloos netwerk
802.11b/g/n/ac (2.4 GHz/5 GHz)
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en anders 13 kanalen)
2,4 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
5 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 G
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Afmetingen (B x H x D)
332 x 152 x 100 mm
Brutogewicht
1,9 kg
Nettogewicht
1,3 kg
Note
Het geïntegreerde display van de JBL Link View maakt het je uiterst gemakkelijk. Volgens de definitie van netwerkapparatuur met een hoge netwerkbeschikbaarheidsfunctionaliteit zoals uiteengezet in Verordening (EU) nr. 801/2013 van de Commissie tot wijziging van Verordening (EC) nr. 1275/2008, wordt het product beschouwd als netwerkapparatuur met functionaliteit van een videofoon. Daarom is JBL Link View vrijgesteld van de vereisten voor beschikbaarheid van standby/uit-modi, energiebeheerfunctie en de mogelijkheid om draadloze netwerkverbindingen te deactiveren. Als deze vereisten worden geconstateerd, zijn ze niet geschikt voor het beoogde gebruik van het product. JBL Link View voldoet aan de Europese energiewetgeving. JBL Link View staat in de actieve standby-modus zodra het apparaat is aangesloten op een stopcontact.
Stroomverbuik actieve standby
<4,3 watt
Frequency response
60Hz-20kHz (-6dB)
Signal-to-noise ratio
>80dBA
Dimensions (W x H x D)
332 x 152 x 100mm
Bluetooth version
4.2
Bluetooth transmitter frequency range
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmitter power
≤10dBm (EIRP)
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wireless network
802.11b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
Power Supply
100-240V~50/60Hz

Legendarisch geluid. Nu in een Smart Display met Google Assistant.

Krijg meer dan legendarisch geluid. Het geïntegreerde display op de JBL LINK VIEW stelt je in staat dingen eenvoudig te regelen. Ook is de Google Assistant ingebouwd, die je vragen kunt stellen en dingen kunt laten doen. Begin gewoon met “Hey Google” om snel van je entertainment te kunnen genieten, verbonden te blijven  met je vrienden, antwoorden in een oogopslag te bekijken, je dagelijkse taken te managen en je smart homete bedienen. Je Assistant kan helpen je tijd en handen vrij te maken, zodat je je kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn. Zoals het bekijken van video's van je favoriete YouTube'ers, herbeleven van herinneringen van je laatste familievakantie, het voeren van een videogesprek met je beste vriend, stap-voor-stap-bakinstructies ontvangen voor heerlijke chocolate chip cookies of het licht dimmen voor de filmavond. Dit allemaal wordt geleverd via JBL's gepatenteerde omvormers, aangedreven door een digitale versterker die is afgesteld om rijke bassen en kristalheldere hoge tonen te leveren. Deze waanzinnige combinatie van Google Assistant, JBL audiokracht en een HD-display maken van de JBL LINK VIEW een musthave voor je huis of kantoor.

Stel het een vraag, geef het opdrachten, bedien je muziek, lichten, zoekopdrachten en nog veel meer met eenvoudige stembediening.
Geniet van bijzonder rijk stereogeluid met diepe bas.
Bekijk meer informatie en content in een oogopslag, duidelijk en helder.
Geniet van high-definition videogesprekken met je familie en vrienden.
Garandeert het hoogste veiligheids- en privacyniveau, houdt hackers buiten de deur.
LINK VIEW is spatwaterdicht (IPX4) en eenvoudig te reinigen. Het is het ideale apparaat om van muziek te genieten of eenvoudig heerlijke recepten mee te volgen in de keuken.
Stelt je in staat je favoriete muziek, radio of podcasts te streamen van je mobiele apparaat naar je luidsprekers.
Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.