JBL Cinema SB170

2.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer

Aan de slag met uw JBL Cinema SB170

Downloads

Extra bas. Buitengewoon geluid.

De JBL Cinema SB170 heeft 220 watt vermogen, Dolby Digital, optische en HDMI ARC-aansluiting, vier krachtige drivers met volledig bereik en een draadloze subwoofer. Geniet van indrukwekkend, evenwichtig geluid met extra diepe bas voor films en muziek. Bovendien beschikt hij over Bluetooth, zodat je je favoriete muziek draadloos vanaf elke smartphone, tablet of laptop kunt streamen. Installatie is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een HDMI ARC-kabel aan te sluiten.

Ongelooflijk, krachtig geluid voor een geweldige bioscoopervaring.
Druk op de afstandsbediening op de knop 'Voice' om de helderheid van stemmen aan te passen en mis nooit meer een woord van je favoriete film.
Geniet van een diep en krachtig basgeluid, zonder een wirwar aan kabels.
Geïntegreerde Dolby Digital voor de ultieme filmervaring.
Stream muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.
Installatie is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een HDMI ARC-kabel aan te sluiten.