JBL Link Bar

Connected Soundbar met Android TV en de Google Assistent* (*Waar beschikbaar)

Aan de slag met uw JBL Link Bar

Aan de slag met uw JBL Link Bar

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Omvormer
2 x 20mm (0.8”) tweeter, 4 x 74mm (3”) racetrack-driver
Totaal maximaal vermogen
100W
Frequentiebereik
75Hz–20kHz
Signaal-ruisverhouding
> 85 dBA
Voeding
100-240 V~50/60 Hz
Bluetooth-versie
4.2
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402 – 2480 MHz
Draadloos netwerk
802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz/5 GHz)
Multi 4K video HDMI-ingang
Chromecast built-in
Afmetingen (B x H x D)
1020 x 60 x 93mm
Brutogewicht
4,4 kg
Nettogewicht
2,5 kg

De slimste JBL-soundbar tot nu toe met ingebouwde Android TV en Google Assistant

JBL Link Bar is een connected soundbar met ingebouwde Android TV en de Google Assistent (* waar beschikbaar). Hij maakt van iedere televisie een smart-tv, mét legendarisch JBL-geluid. Begin gewoon met “Hey Google” om snel de nieuwste topfilm te vinden. Dat alles met alleen je stem en zonder dat je hoeft te stoppen met tv kijken.Dankzij 4K UHD ondersteuning zul je een uitzonderlijke geluidskwaliteit en levendige beeldkwaliteit ervaren. De soundbar is heel eenvoudig te installeren omdat je deze slechts via een enkele kabel met je tv hoeft te verbinden. De Link Bar maakt gebruik van JBL's expertise op het gebied van audio in een slim vervaardigd audiosysteem dat nauwkeurig is getuned om indrukwekkende audioprestaties te leveren. Hij biedt kristalheldere hoge tonen, een zijdezachte middenband en diepe bas. Dit alles uit slechts één enkele soundbar.

Brengt het beste van JBL's legendarische geluid naar je smart-tv met zijn rijke basprestaties
Android TV biedt een slimmere kijkervaring. Je vindt en bekijkt programma's eenvoudiger dan ooit.
Zoek met je stem. Je hoeft alleen maar “Hey Google” te zeggen om snel de nieuwste topfilm te vinden, de tussenstand van die belangrijke wedstrijd the checken of de lichten te dimmen - allemaal ‘handsfree’. (Functionaliteit van de Google Assistent verschilt per land.)
De soundbar biedt de mogelijkheid om de microfoons van je soundbar te dempen voor extra privacy en beveiliging wanneer je de Google Assistent niet gebruikt.
De LINK BAR heeft 3 HDMI-ingangen en 1 HDMI ARC-uitgang. Hiermee wordt hij een 4K-entertainment hub voor video- of spelapparatuur, met slechts één kabelverbinding naar je tv.
Stelt je in staat je favoriete muziek, radio of podcasts te streamen van je mobiele apparaat naar je luidsprekers.
Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.