Cinema SB350

320W home cinema soundbar met draadloze subwoofer, virtueel surround-geluid en HDMI

Verkocht vanaf 2014 tot nu

Aan de slag met uw Cinema SB350

Aan de slag met uw Cinema SB350

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Frequency response
45Hz–20kHz
Maximum SPL
100dB
Total Cinema SB350 amplifier power
320W max
Subwoofer Weight (lb)
10.6lb
Subwoofer Depth (mm)
242 mm
Subwoofer Weight (kg)
4.8kg
Subwoofer Width (mm)
242 mm
Speaker Weight (lb)
7.3lb
Speaker Height (mm)
78 mm
Subwoofer Height (mm)
320 mm
Speaker Width (mm)
62 mm
Speaker Weight (kg)
3.3kg
Speaker Depth (mm)
1000 mm

Stunning home theater sound with a wireless subwoofer

De CINEMA SB350, ontworpen voor gebruik met compatibele TV's. Projecteert verbluffende virtual surround geluid in een compact en eenvoudig pakket. Het apparaat biedt draadloze koppeling op de subwoofer en kan worden aangesloten op een TV met een enkele kabel. Ook is afspelen mogelijk via Bluetooth-compatibele smartphones of tablets. Het apparaat herinnert maximaal 10 verschillende Bluetooth-apparaten om direct aan te sluiten. Het kan de volumeregeling van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van uw Home Cinema-systeem. Een EQ-knop op de muur of tafel kalibreert de SB350 voor elk type installatie. En met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kunt u de basweergave aan uw persoonlijke smaak aanpassen.

De elegante en compacte soundbar en draadloze subwoofer passen perfect bij de hedendaagse flatscreens-TV's, en het diepe, rijke en allesomvattend geluid dat niet is te evenaren met ingebouwde luidsprekers van een TV.
Gebruik de 160watt ingebouwde versterker om uw huiskamer in een concertzaal te veranderen met niet meer dan uw afstandsbediening. Plaats optimaal in elke kamer zonder kabels of gedoe.
Een echt plug-and-play home theater. De HDMI ARC-technology verbindt uw compatibele TV en de JBL Cinema SB350 met een enkele kabel. Het apparaat is ook uitgerust met optische en analoge audio-ingangen.
Harman Volume zorgt ervoor dat plotselinge wisselingen in volumeniveau - zoals commercials - soepel en consistent verlopen. U hoeft het volume niet voortdurend aan te passen om uw kijkplezier te behouden.
Harman Display Surround-geluid en Dolby Digital-decodering vult uw kamer met filmgeluid en muziek, niet met luidsprekers en kabels.
De JBL CinemaSB350 onthoudt maximaal 10 Bluetooth-apparaten die direct aangesloten kunnen worden voor het streamen van muziek.

Meer support

1 resultaten
  • Met HARMAN Volume kun je het gewenste volume instellen tussen laag, midden en hoog. Je kunt naar je audio luisteren zonder plotselinge storende veranderingen zoals luide reclamespotjes en volumeverschillen wanneer je overschakelt tussen kanalen op je televisie. Andere voordelen omvatten volledige geluidseffecten, zelfs bij lage volumes. Dit betekent dat als je films bekijkt (dvd, BlueRay-disc) en HARMAN Volume is ingesteld op laag volume, het signaal meer wordt gecomprimeerd dan bij andere volumeniveaus. Hierdoor krijg je natuurlijk, consistent geluid op laag volume te horen en niet alleen dialogen in films, waardoor je dezelfde filmervaring krijg geboden, alleen op een lager volume. Wat het beste voor jou is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus wij adviseren een beetje te experimenteren met de drie verschillende niveaus.