Bar 5.0 MultiBeam

5.0-kanaals soundbar met MultiBeam™-technologie en Virtual Dolby Atmos®

Aan de slag met uw Bar 5.0 MultiBeam

Aan de slag met uw Bar 5.0 MultiBeam

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Totale uitgangsvermogen luidspreker (Max. @THD 1%)
250W
Totale uitgangsvermogen Soundbar (Max. @THD 1%)
5 x 50W
Transducer
5 x 48 mm x 80 mm racebaan-drivers + 4 x  3 inch (7Transducer
Voeding
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Max SPL
92 dBA
Frequency Response
50Hz - 20KHz
1 Optical, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM, USB
MP3-codec
MPEG 1 laag 2/3, MPEG 2 Laag 3, MPEG 2.5 laag 3 (alleen VS), Dolby Atmos, PCM
Afmetingen (WxHxD)
709x 58x 101 mm, 27,9x 2,3x 3,9"
Gewicht
2.8kg
Type A, USB-classificatie
5V DC, 0,5 A
(*8USB afspelen is beschikbaar in Amerikaanse uitvoering. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Bluetooth versie
4.2
Bluetooth-profiel
A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik: 2400 – 2483.5 MHz
Vermogen Bluetooth-zender
<10 dBm (EIRP)
Wi-Fi-netwerk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wifi-frequentiebereik
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, VS en Canada 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wifi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi frequentiebereik: 5.15 - 5.35GHz, 5.470-5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
5G Wifi-zendervermogen
<23 dBm (EIRP)
HDMI In
1
HDMI eARC
1
HDMI HDCP version
2.3

Ervaar 3D Spacious Surround Sound bij jou thuis

Maak je kijk- of game-ervaring meeslepender dan ooit met de winnende combinatie van JBL Multibeam™-technologie en Virtual Dolby Atmos®. Voel het geluid om je heen en beland midden in de actie met een diepe bas, zonder dat je een extra subwoofer nodig hebt. Met Chromecast built-in™, AirPlay en Alexa Multi-Room Music (MRM) voor ongelooflijk eenvoudig muziek streamen en multi-room-mogelijkheden. Met Bluetooth geniet je ook van muziek met je smartphone of tablet. Het strakke ontwerp van de JBL Bar 5.0 MultiBeam, met zijn grilpatroon en metalen afwerking, past in elk interieur. Hij is compact en eenvoudig te gebruiken, kan worden bediend met je huidige tv-afstandsbediening of met behulp van de meegeleverde, intuïtieve afstandsbediening.

Upgrade je kijk- of game-ervaring van gewoon naar buitengewoon. De ingebouwde Virtual Dolby Atmos® geeft je een meeslepende en opwindende 3D-geluidservaring. JBL MultiBeam™-technologie creëert een breed klankbereik door ongelooflijk geluid in elke hoek van de kamer te projecteren, zodat je elk detail van je favoriete muziek, films, tv-series en games kunt horen zonder dat je meerdere luidsprekers nodig hebt. Geniet van films of games met een geheel nieuwe dimensie.
Je thuisbioscoopervaring wordt versterkt met een diepe, stevige bas dankzij vier ingebouwde passieve radiatoren.
Met AirPlay, Alexa Multi-Room Music en Chromecast built-in, kun je al je favoriete online content in verbluffende geluidskwaliteit streamen met een simpele tik van je vinger.
Dolby Vision is een hoog dynamisch bereik (HDR) 4k-videoformaat dat steeds populairder wordt en te vinden is in steeds meer 4k HD Blu-ray-spelers en in verschillende populaire streamingdiensten. In combinatie met onze 4K pass-through geniet je van een onberispelijke geluidskwaliteit die je video evenaart.
Met HDMI eARC kun je genieten van audio van hogere kwaliteit, inclusief Virtual Dolby Atmos® op je JBL Bar 5.0. Je kunt je Dolby Atmos-speler eenvoudig aansluiten op de tv of soundbar.
Kalibreer de soundbar met de beste surround sound geluidseffecten op basis van het ontwerp en de indeling van uw eigen kamer.
Dankzij Chromecast built-in™ en Alexa Multi-Room-Music kun je een multi-room-opstelling creëren, zodat je in elke kamer naar dezelfde muziek of naar verschillende muziek in verschillende kamers kunt luisteren.
Geen zin in een film of game? Geen probleem. Met de compacte JBL Bar 5.0 MultiBeam-soundbar kun je ook genieten van draadloos muziek streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth.
Heb je al een apparaat met Google Assistent, Alexa-spraakbesturing of Siri? Verbind ze gewoon met de soundbar en begin met het streamen van je muziek via een eenvoudige spraakopdracht.