JBL EON ONE

All-in-One Linear-Array P.A. systeem met 6-kanaals mixer

Opvolger product: JBL EON ONE MK2

Aan de slag met uw JBL EON ONE

Bluetooth
Onbelemmerde 10" woofer met 6x 2" drivers
Max SPL-uitgang
118 dB (piek)
Klasse D versterker
250 W LF + 130 W HF
6-kanaals mixer
Kanaal 1-2 met bas, hoge tonen, reverb, mic/line selector, en combo 1/4" telefoon en XLR-ingang
Kanaal 3/4 met 1/4" gebalanceerde TRS-aansluitingen (stereo) of RCA-aansluitingen (stereo)
Kanaal 5/6 met 1/8” (3,5 mm) ingang voor draagbare elektronica, of Bluetooth-audiostreaming
Stereo monitor uitgangen
Gewicht
40,8 lbs (18,5 kg)
Afmetingen (B × D × H)
20,2 x 24,7 x 30,2 in

Legendarisch JBL-geluid. Ongeëvenaard gemak. Stijl in elke situatie.

Het EON ONE linear-array P.A.-systeem voegt professioneel JBL-geluid toe aan uw volgende optreden, conferentie of vergadering. Je publiek ervaart krachtig nauwkeurig geluid, dankzij de patent aanhangige luidsprekerconfiguratie en de onbelemmerde 10” bass reflexsubwoofer. Met de ingebouwde 6-kanaals-mixer met EQ heeft u direct geweldig geluid. Sluit uw microfoon(s) aan of stream Bluetooth®-audio vanaf uw mobiele apparaat. Dankzij het all-in-one design draagt u hem in één hand en is de EON ONE eenvoudig neer te zetten en te verplaatsen.

EON ONE biedt ongeëvenaarde JBL-prestaties, met meer dan 70 jaar ervaring in het bouwen van omvormers voor uw volgende show, evenement of presentatie.
Net als de technologie die in onze enorme concert luidsprekerarrays zit, optimaliseert JBL Directivity Control Geometry de ruimte en de hoek van elke driver om uitmuntende geluidskwaliteit en consistente directionaliteit te garanderen.
EON ONE is uitgerust met een onbelemmerde 10" subwoofer - de grootste in zijn klasse - met bass-reflex technologie zodat het publiek uw bastonen op volle sterkte hoort.
EON ONE is uitgerust met Bluetooth-connectiviteit voor handige draadloze prestaties.
Met een professionele onboard 6-kanaals mixer met effecten inclusief reverb en EQ geeft de EON ONE u volledige controle over uw geluid.
EON ONE is de enige all-in-one linear-array PA die u met één hand kunt dragen. Geen schoudertassen nodig.

Meer support

3 resultaten
  • Nee, er is geen fantoomvoeding op de microfooningangen aanwezig.
    Alle voeding naar actieve microfoons moet door een externe bron worden geleverd.
  • Deze beide JBL PRO-luidsprekermodellen hebben netspanning nodig. Er bevindt zich geen batterij aan de binnenkant.
  • EON 208P:

Twee ingangen zijn gemaakt voor stereo-gebruik:
    Kanaal 5/6 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of RCA-pluggen, en
    kanaal 7/8 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of 3,5 mm stereo-ingang.

De draadloze Bluetooth-invoer is ook stereo.

EON ONE:
     Twee ingangen zijn gemaakt voor stereo-gebruik:
     Kanaal 3/4 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of RCA-pluggen, en
     kanaal 5/6 zonder volumeregeling en 3,5 mm-ingang

De draadloze Bluetooth-invoer is ook stereo.