JBL EON ONE PRO

All-In-One, oplaadbaar, PA-systeem

Aan de slag met uw JBL EON ONE PRO

Bluetooth
Batterij
lithium-ion oplaadbaar, 6 uur speeltijd
Max SPL
118 dB (piek)
Frequentiebereik (-10dB)
37,5 Hz – 18,5k Hz
Frequentierespons (-3dB)
45 Hz – 18 kHz
AC-ingang
100 – 120 VAC, 50/60 Hz; 220 – 240 VAC, 50/60Hz
USB-voedingsuitgang
Levert 500 mA
Bas
8” (203,2 mm) LF bas-eenheid
Driver
6 x 2” (50,8 mm) HF drivers
100° x 50° Clean Coverage dankzij patent aanhangige Directivity Control Geometry
Zevenkanaals mixer met Bluetooth-streaming audio, (4) 1/4”/XLR, (1) 3,5 mm, (1) stereo RCA, +48 V phantom power, Hi-Z, en een pass-thru XLR connector
USB-oplaadpoort en ingebouwde tablet-/telefoonstandaard
Design versterker
Klasse D
System Power Rating
250W LF/HF
​Behuizing
Polypropyleen
Grille
Geperforeerd staal met poedercoating
Accessoires
Optionele tas met wieltjes, bevestiging voor GoPro® camera of lichtelement
Gewicht
37,5 lbs. /17 kg
Afmetingen unit (b x h x d)
15,8" x 10,5" x 23,4" (401 mm x 266 mm x 594 mm)
Afmetingen pakket (b x h x d)
16,6" x 21,3" x 30,4" (421 mm x 541 mm x 772 mm)

Speel overal

Krijg het wereldberoemde professionele JBL-geluid, altijd en overal, met de nieuwe JBL EON ONE PRO, het eerste draagbare linear-array PA-systeem met batterijvoeding in zijn klasse. Met een lichter en compacter design en tot wel zes uur speeltijd, kunt u nu optreden op plekken die u nooit voor mogelijk had gehouden. Neem de band mee en lever kristalheldere audiokwaliteit met de zevenkanaals analoge mixer met geïntegreerde effecten. En zorg dat uw publiek zich blijft amuseren tussen de sets door Bluetooth®-audio te streamen via uw mobiele apparaat. Neem uw PA in één hand overal mee naartoe. Installeer en krijg in een paar seconden dat legendarische JBL-geluid. Ga voor draadloos en geef uw fans krachtige, unieke ervaringen - pop-up optredens, bruiloften op afgelegen plekken, in metrostations, rond een kampvuur op het strand, op dakterassen, op de hoek van een straat, en op nog veel meer plekken. Laat uw fantasie de vrije loop dan zijn de mogelijkheden onbeperkt. SPEEL OVERAL met de nieuwe JBL EON ONE PRO.

Met de EON ONE PRO geeft u uw fans fantastische live-ervaringen, waar uw inspiratie u ook heen brengt: op een berg of het strand,in een metrostation of op straat, zelfs daar waar geen stopcontacten zijn.
​Treed tot 6 uur lang op zonder op te laden, dankzij de lithium-ion batterij die extra lang meegaat. Laat de generator maar thuis.
Door 70 jaar professionele innovatie op audiogebied biedt de EON ONE PRO superieure geluidskwaliteit zodat u geweldig klinkt waar u ook optreedt.
EON ONE PRO optimaliseert de verspreiding van het geluid zodat uw publiek uw optreden vanuit alle hoeken kan horen, zelfs als ze achter u staan. EON ONE PRO herkalibreert het geluid zelfs op basis van het aantal hoge frequentie hoogtespacers die u selecteert als u hem instelt.
Zelfs zonder stroom klinkt u nog energiek. De EON ONE PRO bevat een 8” subwoofer die laag bereik-respons levert die uw publiek echt kan voelen.
​De EON ONE PRO heeft een lichtgewicht en veelzijdig design en is eenvoudig mee te nemen. Met een gewicht van slechts 17 kilo heeft u maar 1 hand nodig. Bovendien laat hij zich inklappen in het voetstuk, dus u heeft geen schoudertas nodig of op-en-neergereis.
Stream muziek vanaf elk willekeurig Bluetooth-apparaat. Dankzij de ingebouwde usb hoeft u zich over het opladen geen zorgen te maken. Plug hem gewoon in. Hij heeft zelfs een ingebouwde tablet-standaard, zodat u uw apparaat altijd binnen handbereik hebt.
De EON ONE PRO is bovendien uitgerust met een bevestigingsbeugel voor accessoires bovenop de line-array luidsprekers. Bevestig eenvoudig een camera en u bent direct klaar om op te nemen. Bovendien kunt u ook een extra lichtelement toevoegen om de perfecte vibe te creëren.