JBL Xtreme

JBL’s ultieme spatwaterdichte draagbare luidspreker met ultra-krachtige prestaties en uitgebreide functies

Aan de slag met uw JBL Xtreme

Aan de slag met uw JBL Xtreme

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
2 x 20
Signal-to-Noise Ratio
80 dB
Frequency Response
70Hz – 20kHz
Afmetingen (inch)
4.96 x 11.14 x 4.8
Afmetingen (cm)
12.6 x 28.3 x 12.2
Gewicht (kg)
2.11
Gewicht (lbs)
4.65
Bluetooth versie
4.1
Oplaadtijd (uur)
3.5
Afspeeltijd muziek (uur)
15
Batterijduur (mAh)
10,000
JBL Connect
Ja
Speakerphone
Ja
Spatwaterdicht
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Powerbank
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja
Transducer
Woofer 2 x 63 mm

Powerful sound, now transportable

JBL Xtreme is de ultieme draagbare Bluetooth luidspreker die weergaloos en krachtig stereogeluid levert door de integratie van de vier actieve transducers en twee zichtbare JBL Bass Radiatoren. De luidspreker beschikt over een sterke, oplaadbare 10.000mAh Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en een dubbele USB-poort voor urenlang luisterplezier, omdat je ondertussen je apparaten kunt opladen. Met de JBL Xtreme kun je overal een feestje van maken - binnenshuis of buitenshuis, op het strand of tijdens een barbecue in de achtertuin - door zijn spatwaterdichte behuizing die verkrijgbaar is in zwart, blauw of rood. De JBL Xtreme beschikt verder over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking voor heldere vergadergesprekken en JBL Connect technologie die draadloos meerdere met JBL Connect uitgeruste luidsprekers kan koppelen om je luisterervaring te optimaliseren.

Koppel draadloos maximaal 3 smartphones of tablets met de luidspreker en geniet van weergaloos krachtig stereogeluid.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en het opladen van apparaten via de twee USB-poorten.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdukking.
Spatwaterdicht betekent geen zorgen meer over regen of vocht; je kunt hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. Dompel hem alleen niet onder.
Bouw je eigen geluidssysteem door het aansluiten van meerdere JBL Connect luidsprekers om je luisterervaring te optimaliseren.
Door de duurzame afwerking en de sterke rubber behuizing kun je er zeker van zijn dat je luidspreker al je avonturen overleeft.
Gebruik Siri of Google Now vanaf je JBL-luidspreker met een simpele druk op de knop.

Meer support

13 resultaten
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • Als je alleen met accuvoeding werkt, is het basniveau en de dynamiek mogelijk iets lager bij benadering van het maximale volume. Als je op de netvoeding bent aangesloten en via je Xtreme-luidspreker afspeelt, neemt de basprestatie toe. De reden dat de basprestatie minder is bij gebruik van accuvoeding is een verlaging van het stroomverbruik zodat je Xtreme-luidspreker langer blijft doorwerken.
  • De JBL Connect-functie maakt gebruik van de bluetooth-technologie dus het is moeilijk aan te geven hoe ver u ermee kunt gaan. Afhankelijk van de andere signalen binnen de plek waar u zich bevindt die voor storing kunnen zorgen en het materiaal van de muren tussen de speakers.
  • Nee, alleen als de rits dicht is.
  • De JBL Xtreme wordt vanwege incompatibiliteit niet ondersteund door de JBL Portable-app bij gebruik van Apple-apparaten met iOS 14 of nieuwere versies.
    U kunt de luidspreker blijven gebruiken via Bluetooth- of Aux-verbinding en handmatige koppeling, maar u kunt geen stereo-paar maken met een andere Xtreme via de JBL Portable App.
    Er is momenteel geen plan om nieuwe firmware uit te brengen omdat de JBL Xtreme niet meer wordt geproduceerd.

Als u de JBL Xtreme nog steeds wilt gebruiken met de JBL Portable-app, sluit deze dan aan op Apple-apparaten met iOS 13 of lager of op Android-apparaten.
  • De JBL Xtreme verschijnt als gevolg van incompatibiliteit niet meer in de JBL Portable-app bij gebruik van Apple-apparaten waarop iOS 14 of hoger is geïnstalleerd.
    Je kunt de luidspreker gewoon blijven gebruiken met deze apparaten via Bluetooth of Aux-verbinding, maar hij verschijnt niet meer in de app.
    Er zijn momenteel geen plannen om nieuwe firmware uit te brengen, aangezien de JBL Xtreme niet meer wordt geproduceerd.
  • Nee, op dit moment is het alleen mogelijk twee Xtreme's op elkaar aan te sluiten met de JBL Connect-functie. Wij zijn bezig meer speakers toe te voegen aan het JBL Connect-systeem.
  • Nee, de JBL Flip 4 kan alleen draadloos worden gekoppeld met luidsprekers die compatibel zijn met JBL Connect+. Op dit moment hebben de Flip 4, Pulse 3 en Charge 3 (na firmware-upgrade) de JBL Connect+ functie.
  • Ja, afspoelen onder de kraan of douche kan maar niet onder hoge waterdruk.